Τα 4 στοιχεία της φύσης/Syros Open Art Studios

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, «Σύρος Πολιτισμός 2018», πραγματοποιείται η έκθεση από το Syros Open Art Studios «Τα 4 Στοιχεία της Φύσης», από τις 6 έως τις 9 Αυγούστου 2018, στην Αίθουσα Τέχνης Γ. & Ε. Βάτη.

 

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης : 11:00-14:00 & 20:00-23:00

Εγκαίνια: Δευτέρα 6/8/18, ώρα 21:00

Τα 4 στοιχεία της φύσης

Η Τέχνη, μέσα από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, ως ένα πρωτογενές (ρεαλιστικό ή ουτοπικό) υλικό μέσο, αποτέλεσε πηγή δημιουργίας και φαντασίας αλλά κυρίως αφορμή για διεύρυνση αντιλήψεων στους καλλιτεχνικούς χώρους. Αναδύθηκε μέσα από ένα βιωματικό καλλιτεχνικό πλαίσιο με την μορφή μίας ισοδύναμης υπεραιώνιας σχέσης της κίνησης και της σταθερότητας έχοντας ως σκοπό την ισορροπία. Η Τέχνη ως ανάγκη έκφρασης μετουσιώνει τα 4 στοιχεία της φύσης μέσα στο διηνεκές του χρόνου με μία απλοϊκότητα συνάμα, προβάλλοντας πάντα και τον τρόπο που αυτά δηλώνουν την παρουσία τους, άλλοτε ξεχωριστά και άλλοτε αλληλένδετα, πάντα όμως με μια συνεκτικότητα.

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

«ΣΥΡΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2018»

Blue Star Ferries

Βιομηχανία βερνικιών και χρωμάτων VERNILAC

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΥΡΟΥ- Νικόλαος Χατζάκης

“Ανθέων οδός”- Μάρκος Ρούσσος

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

«ΣΥΡΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2018»

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο