ΟΜΑΔΙΚΉ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ “+ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΑIΡΕΣΗ”

MegArt Gallery 102 kasomomouli str Agios Ioannis metro station

ΟΜΑΔΙΚΉ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ “+ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΑIΡΕΣΗ”

Η πρόσθεση είναι μία μαθηματική πράξη που αντιπροσωπεύει το συνολικό ποσό των αντικειμένων μαζί σε μια συλλογή. Καθορίζεται από το σύμβολο συν (+). Για παράδειγμα υπάρχουν 3 + 2 μήλα, δηλαδή, τρία μήλα και δύο μήλα μαζί, το οποίο είναι ένα σύνολο από 5 μήλα.

Η Αφαίρεση μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα είδος πρόσθεσης —αυτό είναι, η πρόσθεση ενός προσθετικού αντιστρόφου. Η αφαίρεση είναι από μόνη της ένα είδος αντιστρόφου της πρόσθεσης, όπου το να προσθέτεις χρώμα και να αφαιρείς χρώμα είναι αντίστροφες συναρτήσεις.

Με τον όρο αφηρημένη τέχνη αναφερόμαστε σε ένα μοντέρνο κίνημα στις εικαστικές τέχνες σύμφωνα με το οποίο αποκλείεται οποιαδήποτε αναφορά στην εξωτερική φυσική πραγματικότητα. Εναλλακτικά, μπορούμε να ορίσουμε ως αφηρημένη την μη παραστατική και μη αντικειμενική τέχνη.

Oι νέες τεχνικές σε συνδυασμό με το νέο πολιτικό, κοινωνικό και επιστημονικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε στήν τέχνη επέτρεψαν στους καλλιτέχνες να καινοτομήσουν και να περάσουν σε νεότερες εικαστικές τάσεις .

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ROUS + band live @ Gazarte Roof Stage!

ROUS + band live @ Gazarte Roof Stage! Σάββατο 10 Μαΐου   Διανύοντας την τέταρτη χρονιά από μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλη τη

Peter Reginato «CHROMA» Sianti Gallery

Η Sianti Gallery την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 19:00 παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής στην Αθήνα του Αμερικανού αφηρημένου γλύπτη και ζωγράφου Peter Reginato

“Sailor Song” Gigi Perez

H  τραγουδίστρια από την Florida της Αμερικής Gigi Perez, που αναμειγνύει στοιχεία από την folk, indie & rock σκηνή και έγινε γνωστή με το “Sailor Song! Σήμερα η Gigi Perez μας παρουσιάζει το ντεμπούτο της