Το Μύρτιλλο γιορτάζει την ημέρα της Δημοκρατίας

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 20.00 – 23.00,
                              στο
Ανοιχτό Θέατρο του Δήμου Αθηναίων 
                  (Φλώρου 1, Aμπελόκηποι / Γηροκομείο, 100 μ. από το «Μyrtillo Cafe», το οποίο εδρεύει στο πάρκο «για τον Πολιτισμό και το Παιδί» (πρώην ΚΑΠΑΨ), Τριφυλίας και Λάμψα, Αμπελόκηποι, 5 λ. περπάτημα από μετρό Πανόρμου).
Πρόγραμμα :
α. Συναυλία Κρητικής Μουσικής με τον Βασίλη Σκουλά.
βΚρητικoί Χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητών Π. Φαλήρου. Καλείσθε να χορέψετε μαζί μας!
γ. Τραγούδια στο πιάνο και Αφήγηση από τον μουσικό/τραγουδοποιό Κώστα Λειβαδά.
δ. Έκθεση φωτογραφιών για τον Γ. Ψυχουντάκη (τον «Κρητικό Ταχυδρόμο» κατά τη Μάχη της Κρήτης) και λαογραφικό φωτογραφικό υλικό από την Κρήτη.
Κουπόνι συμμετοχής 10 / 8 ευρώ (ΑΜΕΑ, Άνεργοι, Πολύτεκνοι, Φοιτητές)
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 21101231766971759463 κάθε μέρα 9.00-23.00, και στο [email protected][email protected]
Στηρίξτε το Myrtillo!
Οι εργαζόμενοί μας, όλοι άτομα με αναπηρίες, είναι Συνυπεύθυνοι Συνεταιριστές και Συνδιαχειριστές της ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΗΣ επιχείρησής τους. Μετέχουν στη Γ.Σ., καταθέτουν τις προτάσεις τους, παίρνουν πρωτοβουλίες και αποφάσεις. 
Ωστόσο, εκπληρώνοντας κατ’ ανάγκην καθήκοντα που κανονικά αφορούν τον κρατικό τομέα της Υγείας, της Παιδείας και της Εργασίας, τα οικονομικά μας προβλήματα καθίστανται αντιστρόφως ανάλογα του μεγέθους του μοναχικού μας αγώνα, και παραμένουν μεγάλα κρατώντας μας στη μόνιμη αγωνία της καθημερινής επιβίωσης!
Η δύναμή μας είστε ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ που έχετε κατανοήσει ποιοι είμαστε και τι κάνουμε και μετέχετε στις εκδηλώσεις μας!
Σας περιμένουμε!

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

BEEFBAR ATHENS

BEEFBAR ATHENS To Beefbar Athens αποτελεί και φέτος τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, με πρωταγωνιστές τους πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς και τα μοναδικά signature cocktails. Το Beefbar

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ, το μιούζικαλ!

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ, το μιούζικαλ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ 12€ ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2022 Το πιο αγαπημένο μιούζικαλ για όλη την οικογένεια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Μία μεγάλη παραγωγή

ΜΗΔΕΙΑ του Ευριπίδη

ΜΗΔΕΙΑ του Ευριπίδη εφηβική θεατρική ομάδα «Εμείς Εμείς» στην πλατεία Ελευθερίας (Κουμουνδούρου) 2 Ιουλίου 2022, ώρα 21.00   Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση από τους θεατές