Το φωνητικό σύνολο Libro Coro σε μουσικά δρώμενα

Το φωνητικό σύνολο Libro Coro

συμμετέχει στις συναυλίες του Γιάννη Μαρκόπουλου

και της Λένας Αλκαίου

Το φωνητικό σύνολο Libro Coro σε διδασκαλία και υπό την καθοδήγηση της Ανθής Γουρουντή συμμετέχει στις συναυλίες του μεγάλου μας συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στο Άλσος της Ν.Σμύρνης, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Περιστερίου και τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου θα αποδώσει το διαχρονικό ορίζοντα των υπέροχων τραγουδιών του αγαπημένου μας συνθέτη.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο το φωνητικό σύνολο Libro Coro θα λάβει μέρος στη συναυλία της Λένας Αλκαίου με τίτλο “Η Λένα Αλκαίου…με τους φίλους της κάτω στο Πειραιά”, όπου μαζί  με πολλούς άλλους γνωστούς καλλιτέχνες θα την συνοδέψουν σε επιτυχίες μεγάλων δημιουργών.

 

Το Libro Coro και η Ανθή Γουρουντή συνεχίζουν και το Σεπτέμβριο να δίνουν το παρόν σε σημαντικά μουσικά δρώμενα. Η Ανθή Γουρουντή κατόρθωσε μέσα σε 5 χρόνια να δημιουργήσει το πιο δραστήριο φωνητικό σύνολο, με σημαντικές συμμετοχές σε φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη ομάδα που απαρτίζεται από χορωδούς όλων των ηλικιών.

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ Θέατρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ Πρεμιέρα: 25 Νοεμβρίου Σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας Πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Με αφορμή τα 400 χρόνια από τη γέννηση

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ Τρία βραβεία Γκόγια: καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, β’ αντρικού ρόλου, πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιό Η φετινή επιτυχία του ισπανικού BOX-OFFICE που ξεπέρασε ακόμα και τις «Παράλληλες μητέρες»