Dance with Invisible Partners  Honey

Dance with Invisible Partners  Honey

Νέα κυκλοφορία album

 To project συγκρότημα Dance with Invisible Partners κάνει την εμφάνιση του εντυπωσιακά, μέσα από το ντεμπούτο album Honey.

Πρόκειται για το προσωπικό δημιούργημα του μουσικού και επιστήμονα Κωστή Γαρδίκη- που μετά από σειρά συνθέσεων για το πειραματικό θέατρο, κυκλοφορεί σε ανεξάρτητη παραγωγή το πρώτο του album το οποίο περιλαμβάνει  εννιά τραγούδια μεταφυσικής pop, με στοιχεία dark, alternative, κλασικισμού και ανατολίτικης μουσικής.

 

Οι μουσικοί συγγενείς των Dance with Invisible Partners, είναι οι Radiohead, οι Depeche Mode, οι Dead Can Dance, ο Arvo Pärt, οι dark electro και underground dance σκηνές της δεκαετίας του 90 αλλά και μνήμες από τα παράλια της Μικράς Ασίας λόγω καταγωγής.

 

Το άλμπουμ είναι αφιερωμένο στην πραγματικότητα μέσα στην πραγματικότητα και την εξαΰλωση του tagging και των κοινότοπων δυϊκών αντιλήψεων (με προεξάρχοντα τα δίπολα τα έρωτας/θάνατος, θόρυβος/σιωπή).

 

Διεκδικεί το χώρο μέσα στο χρόνο όπου τα πράγματα υπάρχουν αφ’εαυτού, χωρίς οπτική χρηστικότητα, ως γλυπτά φωτός και σκοταδιού, θανάτου και ηδονής. Τα μέσα της διεκδικήσεως είναι κιθάρες, συνθεσάιζερ, τύμπανα, κρουστά και φωνές.

Ανάμεσα τους και η απόκοσμη φωνή της Melentini, που συμμετέχει στο τραγούδι Seaside Blues.

Το Tear Away είναι το πρώτο τραγούδι από το album που οπτικοποιήθηκε, με γυρίσματα σε super 8 film στον Εθνικό Κήπο και το Πεδίον του Άρεως.

 

Σύντομα θα ξεκινήσουν ζωντανές εμφανίσεις, με την πρώτη παρουσίαση του album στις 9 Δεκεμβρίου στο Six d.o.g.s.

 

To album κυκλοφορεί με την υποστήριξη της  Apigea/ Symbeeosis

Mπορείτε να το ακούσετε εδώ

 

 

Ακολουθήστε τους  Dance with Invisible Partners online:

 

 

 

https://www.facebook.com/dwipmusic/

https://www.youtube.com/channel/UCIhADOleZiRuzBUF4RDGXHw/

 

https://www.instagram.com/ddancewithinvisiblepartners/

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή Caja De Musica. Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα φαντασμαγορικό Live, να γίνετε

Stavento – Για Σένα

  Stavento – Για Σένα Καινούρια digital κυκλοφορία δια χειρός Stavento Οκτώ χρόνια μετά το τελευταίο του album με τίτλο «Ακόμα Ονειρεύομαι», ο Μιχάλης Stavento επιστρέφει με το 9ο κατά σειρά ολοκληρωμένο του μουσικό project με

ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ | CHRISTMAS THEATER

ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2024 CHRISTMAS THEATER ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ   Αυτό είναι μια μεγάλη είδηση! Το ΑΛ – ΤΣΑΝΤΙΡΙ επιστρέφει! Και μαζί του