Ελένη Δήμου/ παράταση παραστάσεων

Ελένη Δήμου

Σάββατο 13 και Παρασκευές 19 , 26 Οκτωβρίου

 

Μετά την θερμή υποδοχή του κοινού, που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο του Ρυθμού Art Theater το προηγούμενο Σάββατο, η Ελένη Δήμου θα γεμίσει δύο επιπλέον βράδια με την μελωδική φωνή της. Έτσι, εκτός από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ θα γοητεύσει και θα συγκινήσει όσους αγαπούν την Ελένη Δήμου, τις Παρασκευές 19 και 26 Οκτωβρίου.

Τραγούδια ερωτικά για όσους ζουν τον έρωτα.. μα και για εκείνους που πονούν από έναν χωρισμό . Τραγούδια που αγαπήσαμε, που τραγουδήσαμε μόνοι ή με παρέα. Τραγούδια που αφιερώσαμε στο ταίρι μας αλλά και τραγούδια που σιγοψιθυρίσαμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα . Τραγούδια παλιότερα αλλά και νεότερα .. Όλα ερμηνευμένα από την πιο αισθαντική βελούδινη ερωτική γυναικεία φωνή του Ελληνικού μουσικού πενταγράμμου . Η φωνή της ιδιαίτερη ,η παρουσία της ξεχωριστή , το χρώμα της φωνής της και τα σγουρά μαλλιά της φωνάζουν το όνομα της ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ !!! Έρωτας μωρό μου … Έλα στο ρυθμό μου ! Στον ανακαινισμένο Ρυθμό Art Theater το Σάββατο 13 και τις Παρασκευές 19 και 26 Οκτωβρίου. ΚΑΡΔΙΑΣ !!!!

Συντελεστές :
Πιάνο-φωνή Μαρίνα Τσοκάνη
Κιθάρα-φωνή Πάνος Νικολακόπουλος
Τύμπανα-Παύλος Λογαράς
Μπάσο-Γιώργος Πολίτης

Είσοδος στο bar : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 22.30

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –