Η Γεωργία Νταγάκη – Kyrenia Opera Νέας Υόρκης

Η Γεωργία Νταγάκη προσκεκλημένη
της
 Kyrenia Opera Νέας Υόρκης

 

Σάββατο 20 Οκτωβρίου @ Merkin Concert Hall

 

Το Σάββατο στις 20 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται μία μεγάλη συναυλία της Γεωργίας Νταγάκη στην καρδιά της  Νέας Υόρκης για την «Τέχνη του ελληνικού τραγουδιού» που διοργανώνει η Kyrenia Opera, με επικεφαλή τον μαέστρο Κωνσταντίνο Γιαννούδη.
Η Γεωργία Νταγάκη  θα δώσει το  δικό της ξεχωριστό στίγμα, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουν σφραγίσει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού αλλά και κομμάτια της δικής της προσωπικής  διαδρομής.

Την βραδιά πλαισιώνουν ένα  ξεχωριστό σύνολο κλασικών  μουσικών από την Νέα Υόρκη, χορωδία, καθώς και η σοπράνο Ζωή Νικολαΐδου (περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Kyrenia Opera Vocal Competinion).

Links:
Merkin Concert Hall:
https://www.kaufmanmusiccenter.org/mch/event/the-art-of-yannis-markopoulos-and-from-sapphos-lyre/

Kyrenia Opera:
https://www.kyreniaopera.org/

Official Facebook Page:
https://www.facebook.com/georgiadagaki/

Instagram Official:
https://www.instagram.com/georgiadagaki/

YouTube Channel:
Official YouTube Channel of Georgia Dagaki

Management:

Δημήτρης Επόγλου

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ Θέατρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ Πρεμιέρα: 25 Νοεμβρίου Σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας Πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Με αφορμή τα 400 χρόνια από τη γέννηση

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ Τρία βραβεία Γκόγια: καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, β’ αντρικού ρόλου, πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιό Η φετινή επιτυχία του ισπανικού BOX-OFFICE που ξεπέρασε ακόμα και τις «Παράλληλες μητέρες»