Κάθε Τετάρτη απόγευμα @ Παιδικό Μουσείο της Αθήνας!

Κάθε Τετάρτη απόγευμα εκπαιδευτικά προγράμματα

στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας!

 Για τον μήνα Νοέμβριο, κάθε Τετάρτη απόγευμα και ώρες 16:30-17:30 προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας να συμμετέχουν σε ξεχωριστά εκπαιδευτικά εργαστήρια.

 

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

[ Τα σχήματα και τα χρώματα παρέα με τη μέλισσα ρομπότ

Τα παιδιά ανακαλύπτουν μέσα από παραμύθια τα χρώματα και τα σχήματα και στη συνέχεια προγραμματίζουν τη μέλισσα ρομπότ για να δημιουργήσουν μια πολύχρωμη πρωτότυπη ιστορία.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

[ Ένα γλυπτό που θα άρεσε στη μέλισσα-ρομπότ

Ελάτε να αγγίζουμε να τεντώσουμε να τσαλακώσουμε υλικά κατασκευών που έχει κρυμμένα στο παιχνίδι της η μέλισσα ρομπότ.  Τα παιδιά συνθέτουν λουλούδια γλυπτά και διαμορφώνουν το φυσικό περιβάλλον μίας μέλισσας.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

[ Από τη Γραμμή στη Γωνία και πάλι Γραμμή

Μια μέλισσα ρομπότ σε ρόδες κυλάει και ζωγραφίζει ότι την προγραμματίζουν τα παιδιά. Πόσες διαφορετικές μπορούν να χωρέσουν μέσα σε μια ζωγραφιά; Τα παιδιά δημιουργούν το ατομικό τους έργο με συν δημιουργό την μέλισσα ρομπότ.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

[ Ο λαβύρινθος του Πυθαγόρα για τη μέλισσα-ρομπότ

Τα παιδιά αξιοποιούν τα σχήματα και τις συλλογές από το έκθεμα του «Γεια σου Πυθαγόρα» για να δημιουργήσουν έναν λαβύρινθο που θα μπορεί υποστηρίξει τον προγραμματισμό της μέλισσας ρομπότ.

 

H οικονομική συμμετοχή στα προγράμματα ανέρχεται στο ποσό

 

Οι ώρες λειτουργίας του “Παιδικού Μουσείου της Αθήνας” είναι Τετάρτη 11:00–19:00 και Πέμπτη έως Κυριακή 11:00–15:00. H είσοδος στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή των παιδιών στα προγράμματα είναι προαιρετική –καθώς υπάρχει η δυνατότητα της ελεύθερης ερμηνείας στα εκθέματα- και δηλώνεται στην υποδοχή του Μουσείου την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος.  

 

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς ειδοποίηση.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

2002 GR Live | album

Οι 2002 GR, το αγαπημένο συγκρότημα με τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες, κυκλοφορούν το πρώτο τους live album που περιέχει 17 μεγάλες επιτυχίες όπως «Είπες Πως»,

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ LIVE / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 22

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ LIVE / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 22 ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ   H Μαρία Παπαγεωργίου υποδέχεται το νέο καλοκαίρι με όλους τους συνεργάτες της

Caroline Guiela Nguyen

  Caroline Guiela Nguyen FRATERNITÉ, Conte fantastique / ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ, μια φανταστική ιστορία   Πειραιώς 260 – Χώρος Δ 6-7 Ιουλίου Ώρα: 20.00   Ένα τρυφερό

Γιώργος Νταλάρας: «Τίμιε φίλε μου»

Γιώργος Νταλάρας: «Τίμιε φίλε μου» Από το album του Γιάννη Βασιλώττου “Αποδομημένος Shakespeare”   Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει το τραγούδι «Τίμιε φίλε μου», προάγγελο του