Ορθοφωνία

Ορθοφωνία

Έχετε αναρωτηθεί τι μπορεί να δείχνει η φωνή σας;

1-2 Νοεμβρίου 2018 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Πόσο επηρεάζει η φωνή σας και ο τρόπος που μιλάτε την συνολική σας εικόνα; Ο τόνος και ο χρωματισμός της φωνής, η σωστή άρθρωση, οι παύσεις, ο ρυθμός ομιλίας είναι στοιχεία που κάνουν το λόγο ζωντανό, ισχυρό, πειστικό, δημιουργούν θετικές εντυπώσεις και προάγουν τη σαφήνεια και την κατανόηση στην επικοινωνία.

Το 8ωρο σεμινάριο Ορθοφωνία καλύπτει θέματα ορθής χρήσης της φωνής, αγωγής και ρυθμολογίας του λόγου, ενώ βασίζεται σε τεχνικές ασκήσεις που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν σωστά τη φωνή τους ώστε να γίνονται κατανοητοί, να κρατούν το ενδιαφέρον των άλλων ανθρώπων και να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλ. 2103680006 ή 2103680056 ή στείλουν email στη διεύθυνση train[email protected].

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ Θέατρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ Πρεμιέρα: 25 Νοεμβρίου Σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας Πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Με αφορμή τα 400 χρόνια από τη γέννηση

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ Τρία βραβεία Γκόγια: καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, β’ αντρικού ρόλου, πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιό Η φετινή επιτυχία του ισπανικού BOX-OFFICE που ξεπέρασε ακόμα και τις «Παράλληλες μητέρες»