Καρλ Μαρξ/ Το Κεφάλαιο

Καρλ Μαρξ

Το Κεφάλαιο

Σύλληψη – Σκηνοθεσία – Ερμηνεία:  Ρούλα Πατεράκη

Θέατρο Ροές

Ιάκχου 16, Γκάζι

Στάση Μετρό Κεραμεικός | Τηλέφωνο 21 0347 4312

 

Από 16 Νοεμβρίου

και για 12 παραστάσεις

Ώρα Έναρξης Παραστάσεων : 9.00μ.μ

 

Η Ρούλα Πατεράκη θα επιχειρήσει μια θεατρική ανάγνωση του Κεφαλαίου του Καρλ Μαρξ στο Θέατρο Ροές για 12 μόνο παραστάσεις.

 

16 17 και 18 Νοεμβρίου, Παρασκευή Σάββατο Κυριακή,  23, 24 και 25 Νοεμβρίου Παρασκευή Σάββατο Κυριακή, 30 Νοεμβρίου Παρασκευή, 1η και 2 Δεκεμβρίου Σάββατο Κυριακή και τελευταίο τριήμερο,7, 8,και 9 Δεκεμβρίου, Παρασκευή Σάββατο Κυριακή.

 

Ο Μαρξ λέει :  ‘’Νομίζω ότι ποτέ κανείς δεν έχει γράψει τόσο μανιακά για το χρήμα, έχοντας τόσο λίγο ο ίδιος.  Το Κεφάλαιο δεν πρόκειται να μου πληρώσει ούτε τα πούρα που κάπνισα όταν το έγραφα’’ .

 

Και λέγοντας αυτά κι άλλα παρόμοια, (σύμφωνα με τα λόγια της κόρης του Ελέανορ), ‘’κάλπαζε ο μεγάλος άντρας, αυτός, ο τρόμος των αστών και των αριστοκρατών της Ευρώπης, μέσα στο μικροσκοπικό κήπο του σπιτιού μας στη Γκράφτον Τέρας’’.

 

Σύλληψη – Σκηνοθεσία – Ερμηνεία:  Ρούλα Πατεράκη

Σκηνικό περιβάλλον – Άγγελος Μέντης

Ηχητικό Περιβάλλον – Δημήτρης Ιατρόπουλος

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –