Ο Δημήτρης Νέζης στο HolyWood Stage!

Ο Δημήτρης Νέζης στο HolyWood Stage!

 

Ο Δημήτρης Νέζης ”Dimitris Nezis” στην φιλόξενη Μουσική Σκηνή HolyWood Stage για ένα party-παρουσίαση του single “Κάνε πως μ’αγαπάς” σε στίχους του ίδιου και μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Κώστα Καρακώστα ”Kostas Karakostas” & την ProdAction Music με special guest την Kianna!

O Δημήτρης Nέζης γεννήθηκε & μεγάλωσε στην Aθήνα. Στα πρώτα του βήματα σπουδάζει φωνητική στο εθνικό ωδείο Αθηνών & το Fame studio του Ant1 και στην πορεία συνεργάζεται με ονόματα του χώρου όπως η Julie Massino, o Αντώνης Γούναρης, o Πάνος Μεταξόπουλος, o Chuck Foster, o Nεκτάριος Σφυράκης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Σαββιδάκης, η Καλομοίρα & ο Γιάννης Πλούταρχος .
Το πρώτο του τραγούδι “πρέπει να καταλάβεις” κυκλοφορεί digital τον Απρίλιο του 2012, και εκείνος φεύγει για μουσικές σπουδές στο Λονδίνο, ενώ τo 2013 υπογράφει συμβόλαιο με την strawberry music & κυκλοφορεί το «θέλω να πω» σε μουσική και στίχους Νεκτάριου Σφυράκη. To 2015 κυκλοφορεί digital το πρώτο του cd-ep με 6 τραγούδια, με τιτλο «Ήρθε η στιγμή».
‌Το 2015 κυκλοφορεί το «δείξε μου δρόμο» σε μουσική Πασχάλη Τσαλιάφα και στίχους Χαράλαμπου Σάββα και εκπροσωπεί την Eλλάδα σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό στην Ρωσία . Παράλληλα συνεργάζεται με τον Τόνυ Κονταξάκη & την Μινα Γιαννοπουλου σε live εμφανίσεις και όχι μόνο.
Το 2016 συμμετέχει σε 2 μουσικοχορευτικές παραστάσεις και συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του θεάτρου & της τηλεόρασης όπως ο Στέλιος Καλαθάς & ο Στρατής Πανούριος.
Το φθινόπωρο του 2018 κυκλοφορεί το single “Κάνε πως μ’αγαπάς” σε στίχους του ίδιου και μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Κώστα Καρακώστα & την ProdAction music.
Το party-παρουσίαση του single θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου στο HolyWood Stage (με special guest την ΚΙΑΝΝΑ) , απ’όπου θα ξεκινήσει και το promo tour του τραγουδιού σε ολόκληρη την χώρα.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου

Έναρξη 21.00

Crystal Pr-Music: ΄΄Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό ”Δάφνη” και ”Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού o Δημήτρης Νέζης έρχεται να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!΄΄

Το HolyWood Stage έχει ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και ο χώρος του από την πρώτη μέρα λειτουργίας διαθέτει πρόσβαση για ΑμΕΑ καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ.
Επίσης η μουσική σκηνή παρέχει και καλλιτεχνικά προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, δείχνοντας τον δρόμο πως η διασκέδαση είναι δικαίωμα όλων.

Προπώληση Εισιτήριων
Είσοδος 10€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί
Φυσική προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται:
α) Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC
Online:http://tickets.public.gr/el/HolyWoodStage/
β) ”TICKETSERVICES”
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr
γ) HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289

Την ημέρα της παράστασης:
Είσοδος 12€ (στην είσοδο) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί
Είσοδος 10€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί
2η μπύρα, κρασί 5€
2ο ποτό 8€
special ποτό10€
cocktail 10€

Μπουκάλι αντί ποτήρι:
Όσοι προτιμήσουν φιάλη αντί ποτήρι μπύρας ή κρασί οι τιμές είναι οι παρακάτω:
1η φιάλη με παρ/μενα τελική τιμή με 4 εισιτήρια : 50€
1ο μπουκάλι κρασί με παρ/μενα τελική τιμή με 2 εισιτήρια : 20€
1η 1/2 φιάλη με παρελκόμενα τελική τιμή με 2 εισιτήρια : 25€

2η Φιάλη (Whiskey Tequila Vodka Rum Jin κ.α.) με παρελκόμενα 90€
2η 1/2 φιάλη (Whiskey Tequila Vodka Rum Jin κ.α.) με παρ/μενα 45€
2ο Μπουκάλι κρασί (Λευκό Ροζέ Κόκκινο) με παρελκόμενα στα 40€

Η κράτηση για τραπέζι γίνεται ΧΩΡΙΣ υποχρέωση φιάλης!

Εξασφαλίστε έγκαιρα τις θέσεις σας, παίρνοντας τα εισιτήρια σας στην προπώληση.

HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Κρατήσεις Θέσεων στα τηλέφωνα του HolyWood Stage
Τηλ.: 2109700418 & 6942657651 & 6945314316
Κρατήσεις Θέσεων στο messenger inbox
Facebook: https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr/events
email: [email protected]

Επικοινωνία Crystal Dreams PR

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

DETECTIVE CONAN: ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

DETECTIVE CONAN: ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ  9 Μαΐου στους κινηματογράφους από την  The  Film  Group Λίγα λόγια για την ταινία Μια εγκληματική οργάνωση σχεδιάζει επίθεση σε μία υποβρύχια εγκατάσταση

Ευριπίδη ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ

Ευριπίδη ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Η προπώληση ξεκίνησε! Κάντε κλικ ΕΔΩ   Η εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη,