O Δώρος Δημοσθένους έρχεται στη Babel

O Δώρος Δημοσθένους έρχεται στη Babel το Σάββατο 3/11

 

πιάνο: Νεοκλής Νεοφυτίδης

«Στην καρδιά του Φθινοπώρου»

Στην καρδιά του φθινοπώρου, στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Βαβέλ» στο Μαρούσι, ο Δώρος Δημοσθένους, μας παρουσιάζει μια νέα μουσική πρόταση και μας συστήνει τις μουσικές του αγάπες από διαφορετικά είδη και εποχές του τραγουδιού. Εκεί που συναντιέται η ανάμνηση του καλοκαιριού με μια πρόγευση του χειμώνα.

Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και την συνοδεία στο πιάνο ενός εξαιρετικού σολίστα, Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι γυμνό συνοδεία μόνο ενός πιάνου, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές από τον διεθνή κινηματογράφο και από το ελαφρό ελληνικό τραγούδι μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.

 

Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

 

Ένα μουσικό ταξίδι που δεν πρέπει να χάσετε!

Είσοδος: 12 ευρώ (μπύρα/κρασί)

 

facebook:

https://www.facebook.com/events/274285146761216/278105129712551/?notif_t=admin_plan_mall_activity&notif_id=1540332179198253

Babel Πυρήνας Τέχνης

Βασ. Σοφίας 87

Μαρούσι

τηλ κρατήσεων: 215 5252982

Είσοδος: 12 ευρώ (μπύρα/κρασί)

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο