«Σεκέρ Παρέ» Κυριακή 4 Νοεμβρίου

Ένας «γλυκός πειρασμός» στη σκηνή του Γυάλινου

«Σεκέρ Παρέ»

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Up Stage

Οι «Σεκέρ Παρέ» έρχονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στη σκηνή του Up Stage την Κυριακή 4 Νοεμβρίου για να μας ταξιδέψουν στους δρόμους της Μικράς Ασίας. Θα παίξουν αγαπημένα τραγούδια και σκοπούς από την Πόλη, την Καππαδοκία και τη Σμύρνη με βιολί, ούτι, κανονάκι και κρουστά. Μια μουσική περιπλάνηση στο χώρο και στο χρόνο, στις απαρχές του ελληνικού τραγουδιού και στη ζωή των τόπων και των ανθρώπων που «κουβαλάνε» αιώνες ιστορίας!

Οι «Σεκέρ Παρέ» αναδεικνύουν τη σύνθετη μουσική παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου και του ρόλου του ελληνικού στοιχείου σ’ αυτήν. Η παράδοση αυτή προβάλλεται μέσα από τα πιο γνωστά τραγούδια από την ευρύτερη περιοχή της Μικράς Ασίας, την αρχαία παράδοση του Μανέ και οργανικών σκοπών, που αποτελούν το συνδετικό κρίκο της βυζαντινής, της δημοτικής και της λόγιας μουσικής παράδοσης.

Οι Σεκέρ Παρέ, με την αγάπη και την εμπειρία τους, ζωντανεύουν τα «ξεριζωμένα» τραγούδια. Μέσα σε αυτή τη μουσική θα βρούμε καλαισθησία, μεράκι, ύφος που μπορεί να συγκινεί βαθιά, μα πάνω από όλα το ήθος μιας τέχνης που τη διέπουν η αξιοπρέπεια του ανθρώπου και η αγάπη για τη ζωή και τη δημιουργία.

«Σεκέρ Παρέ»
Από τη Σμύρνη στη Νέα Σμύρνη!

Οι Σεκέρ Παρέ είναι οι:
Θεολόγος Παπανικολάου: Βιολί, Τραγούδι, Μανέδες
Αθηνά Κουκή: Κανονάκι
Κώστας Τσαρούχης: Ούτι, Τραγούδι
Φωκίων Αποστολόπουλος: Κρουστά

Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Συνδέσμου Αλαγιωτών

Μαέστρος: Καίτη Τσεκούρα

Υπό την αιγίδα του «Συνδέσμου Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας, Αττικής και Περιχώρων»

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές
10 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
12 ευρώ με ποτό στο bar

15 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr

ηλεκτρονικά στο www.viva.gr 
τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων
Seven Spots | Reload Stores | WIND | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | αθηνόραμα.gr | Viva Kiosk Σύνταγμα | Yoleni’s

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ UP STAGE
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600
www.gialino.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ Θέατρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ Πρεμιέρα: 25 Νοεμβρίου Σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας Πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Με αφορμή τα 400 χρόνια από τη γέννηση

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ Τρία βραβεία Γκόγια: καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, β’ αντρικού ρόλου, πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιό Η φετινή επιτυχία του ισπανικού BOX-OFFICE που ξεπέρασε ακόμα και τις «Παράλληλες μητέρες»