“Από το Broadway  στο Hollywood”

ΑΠΟ ΤΟ BROADWAY ΣΤΟ HOLLYWOOD| ΣΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΕΡΡΕΣ

To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών  διοργανώνουν συναυλία με τα εμβληματικότερα τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical με τους διακεκριμένους λυρικούς τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου, Armando Puklavec και Παναγιώτη Μανιάτη,  στο πιάνο συνοδεύει  ο Δημήτρης Νέπκας και στο electone ο Παναγιώτης Κουντούρης.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου  2018 | Ώρα 21:00 |ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στη συναυλία “Από το Broadway  στο Hollywood θα παρουσιαστούν   δημοφιλή αποσπάσματα από διάσημα Musicals ( Les Miserables , West side story κ.α.) αλλά και τραγούδια /πασίγνωστες μελωδίες από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος,  εν γένει.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από μαγικές μελωδίες ερμηνευμένες από αγαπημένους καλλιτέχνες.

Συμμετέχουν: οι λυρικοί τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Παναγιώτης Μανιάτης (τενόρος) και Armando Puclavec (βαρύτονος).

Θα συνοδεύσει στο πιάνο ο Δημήτριος Νέπκας και στο electone ο Παναγιώτης Κουντούρης.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Αθανάσιος Κολαλάς

Καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες γνωστοί στο κοινό από το χώρο της όπερας ερμηνεύουν -σε ρόλο έκπληξη- ένα τόσο εντυπωσιακό αλλά και ιδιαίτερο πρόγραμμα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ:

Του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών

Του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών  Σερρών

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –