Η Κέλλυ Σταμουλάκη και ο θίασος “Αβάντι” στηρίζουν «Το χαμόγελο του παιδιού».

Η Κέλλυ Σταμουλάκη και ο θίασος “Αβάντι” στηρίζουν «Το χαμόγελο του παιδιού».

Τα παιδικά χαμόγελα, πάντοτε αποτελούν ζητούμενο για εμάς, πόσο μάλλον τα χαμόγελα αυτών των παιδιών που έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη τη δική μας στήριξη και αγκαλιά.

 

Γι’ αυτό στον τόπο που μας αναλογεί και θέλοντας να συμβάλλουμε στο σημαντικό και απαιτητικό έργο του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού», τα έσοδα από την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8/12/2018 και ώρα 14:30 στην παιδική σκηνή του θεάτρου ΗΒΗ, θα δοθούν για τις ανάγκες του.

 

Παρέα με τον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη, υποδεχόμαστε  «Το χαμόγελο του παιδιού», αλλά και όλους εσάς που θα τα στηρίξετε με την παρουσία σας  αυτή την πρωτοβουλία.

Πιστοί στο πνεύμα των ημερών, και θέλοντας να μεταδώσουμε το μήνυμα της αγάπης και της πίστης πως τα όνειρα και οι επιθυμίες μας, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί «Το πιο τρελό τριήμερο»!

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theatre/theatro-hvh/to-pio-trelo-trihmero/

 

O Πασχάλης Τσαρούχας, η Νέλλη Γκίνη ως υπερδραστήρια γιαγιά και συνταξιούχος δασκάλα, καθώς και η μοναδική παρέα της, αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τον μικρό Ιάσονα, Ρένο Ρώτα, αλλά και όλους εμάς σε ένα φανταστικό ταξίδι ζωής. Οι νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το πλήθος των μουσικών οργάνων (ινδικό αρμόνιο, πιάνο, ακορντεόν, ξυλόφωνο, δωδεκάχορδη κιθάρα, γιουκαλίλι, κλασικές και ηλεκτρικές κιθάρες, τρομπέτα, κλαρινέτο, καζού, καλίμπα και άλλα κρουστά), υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μαυρίκιου Μαυρικίου, εντείνουν το συναίσθημα και μας παρασύρουν σε ένα πραγματικά τρελό τριήμερο…

 

Ο Ιάσονας καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του, καθώς οι γονείς του θα ταξιδέψουν στο Παρίσι.

Πώς θα αποχωριστεί, όμως τους αγαπημένους του υπολογιστές, τάμπλετ και ηλεκτρονικά παιχνίδια;

Τι σχέδια θα σκαρφιστεί, προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει, να φιλοξενηθεί στο συμμαθητή του, τον Σωτήρη;

Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η έξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της;

Η Κέλλυ Σταμουλάκη, με ιδιαίτερη ευαισθησία και λεπτό χιούμορ, γράφει για σύγχρονα ζητήματα και σκηνοθετεί, όπως πάντα, μία άρτια και καθηλωτική παράσταση, υψηλής αισθητικής, με γρήγορο ρυθμό, καλοδουλεμένους διαλόγους, αναπάντεχες και ανατρεπτικές καταστάσεις.

Τηλέφωνα Ταμείου θεάτρου ΗΒΗ: 210 3213112 & 2103216382

θίασος “Αβάντι”: 210 9964691 & 210 9961323, e-mail: [email protected]

ΔΙΑΝΟΜΗ

Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη Γκίνη,

 Ρένος Ρώτας, Παύλος Εμμανουηλίδης,

Βερόνικα Ηλιοπούλου, Νίκος Παρασκευόπουλος,

Λένα Σταμέλου, Γιώργος Στεφανουδάκης,

Έλενα Δελακούρα, Νένα Δρογγίτη.

Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο