Bourgeois Boheme Do you Like Your Outfit?/ Μουσική

Bourgeois Boheme

Do you Like Your Outfit?

Ένα βράδυ ακούγοντας κάποιο Γάλλο τουρίστα να χαρακτηρίζει με απαξιωτικό τρόπο το μοδάτο εστιατόριο που βρισκόταν  ‘’bobo’’, γεννήθηκαν οι Bourgeois Boheme. Μεγάλωσαν ανάμεσα στα signature cocktails και τα λιγδιασμένα πεζοδρόμια, τα πολυδιαφημισμένα πάρτυ και τα άδεια βλέμματα, μάζεψαν γκλίτερ και απόγνωση και αποφάσισαν να τα κάνουν μουσική.

 

Οι Bourgeois Boheme  είναι το προσωπικό project του μουσικού παραγωγού Θοδωρή Ζευκιλή (Tango with Lions, Marietta Fafouti, Planet of Zeus κ.α.).

Ένα άτυπο χρονογράφημα της πορείας του στον χώρο της εναλλακτικής μουσικής σκηνής που ξεκίνησε με τη μορφή αποσπασματικών σημειώσεων μεταξύ ηχογραφήσεων και παραγωγών για να πάρει την τελική του μορφή με τη συμμετοχή φίλων.

Τα εννιά τραγούδια του άλμπουμ “Do you like your outfit?” αντανακλούν διαφορετικές περιόδους της πορείας αυτής, κινούμενα απο την αισθητική της ’70s glam rock μέχρι τις παρυφές της disco και απο την new wave μεχρι την classic rock .

Αυτοπροσδιοριζόμενοι ως ειρωνική ποπ οι Bourgeois Boheme παίζουν στο όριο όπου το ουσιώδες συναντά το ανούσιο και η αισθητική άνευ λόγου τον πολιτικό λόγο, εκεί που αποκαλύπτεται το ψέμα των βεβαιοτήτων μας.

 

Το “Cool Dance” είναι το πρώτο single του άλμπουμ “Do you like your outfit?” https://bit.ly/2Q0Bvl4

 

Οι Bourgeois Boheme ειναι οι :

 

Θοδωρής Ζευκιλής – Φωνητικά

Παναγιώτης Αργύρης – Μπάσο

Νίκος Βεργέτης – Τύμπανα

Κώστας Καψιμάλλης – Κιθάρα

Γιάννης Παπαδιάς – Κιθάρα

Φώτης Παπαθεοδώρου – Πλήκτρα

 

Album artwork: Θεοδώρα Μαλάμου

 

Το άλμπουμ των Bourgeois Boheme “Do you like your outfit?” κυκλοφορεί σε cd απο την L39  www.39label.gr

 

Bandcamp: https://bourgeoisboheme.bandcamp.com/releases

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΚΗΤΟΣ του Βαγγέλη Ρωμνιού

Το «Κήτος», αλλάζει στέγη και έρχεται στο ιστορικό Υπόγειο του Θέατρου Τέχνης από τις 17 Μαϊου  έως τις 2 Ιουνίου και μόνο για 11 παραστάσεις.

Κέννυ & Φενού

Studio Μαυρομιχάλη   Κέννυ & Φενού  Πρεμιέρα: Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 Κάθε Τετάρτη στις 21:00 & Κυριακή στις 18:00 (για 8 παραστάσεις)   Ένα έργο

«Αρμένισμα στις θάλασσες»

                     «Αρμένισμα στις θάλασσες»                               Μία μουσική-αφηγηματική βραδιά