Άννα Ψυχογιού Σταυρός του Νότου Club

Άννα Ψυχογιού
Τετάρτη 7 Νοεμβρίου
Σταυρός του Νότου Club

«Βραδιές ρέντας»
Με ανανεωμένη μπάντα και με μετά από τις επιτυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις της , την συνεργασία της με τους Barcelona gipsy Balkan Orchestra , έρχεται στην Αθήνα , για μία και μοναδική παράσταση , στον Σταυρό του Νότου .

Διαφορετικά ηχοχρώματα , αντισυμβατικά παιξίματα και ενορχηστρώσεις, αποκαλύπτουν την θέληση της για μια μουσική έκφραση που περιλαμβάνει από βαλκανικές ρυθμολογίες , δυναμική, ονειρική ποπ και ροκ, έως πιο λαϊκούς δρόμους ενός «γαλλικού χασάπικου» και ενός ζεμπέκικου από την Αργεντινή.
Η Αννα Ψυχογιού κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο Ρεντα πριν λίγους μηνες από την εταιρεία Modumrecords τον δίσκο υπογραφή ο ταλαντούχος Παύλος Συνοδινός.

Μίξη αναμενόμενη και συνάμα εκρηκτική μία που η Άννα Ψυχογιού γεννήθηκε στη Σουηδία αλλά μεγάλωσε στην Κρήτη. Κόσμοι διαφορετικοί που συναντιούνται στα τραγούδια της και στα live της.
Ώρα έναρξης 21.30
Είσοδος 12 ευρώ (μπύρα | κρασί)
Παρεα με τους ταλαντούχους μουσικους :
Ηλεκτρική Κιθαρα: Αλέξανδρος Δερμάνης
Κλαρινο-σαξόφωνο: Γιαννης Δισκος
Βιολι:Μανώλης Νεραντζάκης
Κοντρα μπάσο: Σάκης Πολύζος
Τύμπανα: Βασίλης Γιασλακιώτης

STAVROS TOY NOTOU

THARYPOY 35
FRANTZI 14

AthensN.KOSMOS 11743

Greece

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας Κώστας