ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ SIBEMOL

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ “ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ” ΜΕ ΤΟΥΣ SIBEMOL

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 21.00

 

Ο “ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΣ” σας προσκαλεί στο “ΠΟΛΙΣ in ART” σε μία Μαγική Μουσική Βραδιά: “Αφιέρωμα στο Έντεχνο και Λαϊκό Τραγούδι” με τους “SIBEMOL” την Κυριακή 23  Δεκεμβρίου στις 21.30.

 

Το ποιοτικό Μουσικό Σχήμα “SIBEMOL” με τη Βάλια Τσιργιώτη (τραγούδι), τον Πέτρο Μιχόπουλο (κιθάρα – τραγούδι), το Νίκο Σταυρόπουλο (ακορντεόν – τραγούδι), τον Ισίδωρο Παπαγεωργίου (κιθάρα – τραγούδι) & το Γιώργο Γερματσίδη (μπουζούκι) θα μας ταξιδέψουν στην ποιοτική μουσική Ελλάδα.

 

Τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε. Τραγούδια που ύμνησαν την ομορφιά ενός τόπου, μιας στιγμής (μα τόσο δυνατής), εξιστόρησαν ανθρώπινες ιστορίες, ελπίδες και όνειρα, στίχοι που ενδύθηκαν με μελωδίες άλλες μοναδικές και εμπνευσμένες και άλλες απλούστερες μα λειτουργικές. Συνθέτες και τραγουδοποιοί, στιχουργοί και ποιητές  μια ζύμωση που ομορφαίνει και απαλύνει το βίο μας από τον άνθρωπο για τον άνθρωπό από όπου και αν κατάγεται.

 

Θα ταξιδέψουμε…

από τον Τσιτσάνη στο Μάλαμα…

από τη Μπέλλου στην Κανά…

από το Ζαμπέτα στο Σαββόπουλο

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

Κυριακή 23  Δεκεμβρίου στις 21.30

Ελέυθερη Είσοδος (Ελάχιστη Κατανάλωση 8€)

ΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

Τ. 210 8000009 – 210 2770181                                       W. www.polis.edu.gr

Ε. info@polis.edu.gr                                                      F. www.facebook.com/polis.education

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΥΔΡΑΣ

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΑΣ σε συνεργασία με την ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΥΔΡΑΣ παρουσιάζουν σε πανελλήνια πρεμιέρα στον Κινηματογράφο Γαρδένια το Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020 και ώρα