Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ από τη  «Γη Θεραπαινίς»

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ 15 &16 Δεκεμβρίου

(10.30-19.30)

Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού

 Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα μουσική και αγάπη!

Σας καλούμε να στηρίξετε με την αγάπη σας τον φιλανθρωπικό σκοπό του σωματείου μας  «Γη Θεραπαινίς», για τη δημιουργία ενός θεραπευτικού αγροκτήματος για ενήλικα άτομα με αυτισμό. Με κήπο, φυτώρια, εργαστήρια, φροντίδα μικρών ζώων και στέγη μόνιμης διαβίωσης.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στο Δημαρχείο του Χολαργού (Περικλέους 55- Χολαργός), από τις 10.30 μέχρι τις 19.30 στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ μας!

 

Θα βρείτε απίθανα οικολογικά στολίδια, σπιτικά λικέρ και γλυκά, πρωτότυπα διακοσμητικά από διπλωμένα βιβλία, κεραμικά, πίνακες, ξύλινες κατασκευές και δώρα με νόημα και καλό σκοπό!

 

Δεν είναι μόνο Μπαζάρ!

Το Σάββατο 15/12 στις 12.00 το μεσημέρι ένα πλανόδιος θίασος με κιθάρα και βιολοντσέλο θα καλεί τους περαστικούς στον εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται το Μπαζάρ, ενώ την Κυριακή 16/12 στις 17.30 θα απολαύσουμε την εξαιρετική Μαρία Βουτσαδάκη σε ένα live με αγαπημένα έντεχνα!

 Η Γη Θεραπαινίς είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό και φιλανθρωπικό για άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές.

Ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό τη δημιουργία θεραπευτικού αγροκτήματος εντός Αττικής.

Μία πρωτοβουλία γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό που προάγει τις συνθήκες της πολύπλευρης ένταξής τους στην κοινωνία, της αξιοπρεπούς διαβίωσης και φροντίδας τους εφ’όρου ζωής, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης.

Λουίζης Ριανκούρ 73

Αμπελόκηποι, Τ.Κ 11523

[email protected]

https://www.facebook.com/githerapainis/

https://www.youtube.com/watch?v=fGWpyLSF2bY

 Περισσότερες πληροφορίες:

Κα Έλενα Αρβανίτη, [email protected]  Κ. 6974285981

 

& κα Βάσω Αβραμέα, K. 6977297287

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020    “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”   https://www.youtube.com/watch?v=rxUN2trkhAc&feature=youtu.be Μια νέα πρωτοποριακή ιδέα προτείνει η Φωτεινή Δάρρα με τους συνεργάτες της, δημιουργώντας ένα πολιτιστικό γεγονός με τον παλμό του

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ» τον Οκτώβρη στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ο Λάκης, ο Αιμίλιος και η Αθηνά στο εμβληματικό έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία» τον Οκτώβρη στο Θέατρο Βρετάνια.

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Αθήνα Μου»

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Αθήνα Μου» Στην κορυφή του YouTube μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε η «Αθήνα Μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αποσπώντας παράλληλα διθυραμβικές κριτικές και θετικά σχόλια! Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης

Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ Έρευνα, καλλιτεχνική δημιουργία και ανάδειξη του Θεάτρου Ντοκιμαντέρ

Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ Έρευνα, καλλιτεχνική δημιουργία και ανάδειξη του Θεάτρου Ντοκιμαντέρ Πρώτη διεθνής συνάντηση 11, 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2020 Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων