Κορίνα Λεγάκη Carousel live!

 

Κορίνα Λεγάκη
Carousel live!
στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου 
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Mια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συναυλία θα παρουσιάσει η Κορίνα Λεγάκη, στην ατμοσφαιρική νεογοτθική Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο και σε διαφορετικές γλώσσες αλλά και άλλα που υμνούν την ελπίδα, την ειρήνη, την ανθρωπιά και εν τέλει την αγάπη, σε μια βραδιά φωτεινή και γιορτινή, αφιερωμένη σε αυτές τις αξίες που αποτελούν το ουσιαστικό νόημα των Χριστουγέννων: τη χαρά, την καλοσύνη, την λυτρωτική συνύπαρξη της κοινότητας.

Γνωστή για την πολύγλωσση και πολυπολιτισμική της προσωπικότητα, η Κορίνα Λεγάκη επιλέγει να συμπράξει με τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης, που αποτελείται από παιδιά διαφορετικών εθνοτήτων και πολιτισμικής καταγωγής και αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα  συνύπαρξης ανθρώπων με κοινό τον σεβασμό στην διαφορετικότητα.
Μαζί της στο πιάνο, στην ενορχήστρωση, στην προσαρμογή και στη διεύθυνση της χορωδίας, ο Θωμάς Κοντογεώργης. Συμμετέχει φιλικά ο ηθοποιός Κωστής Καλλιβρετάκης.

Η Κορίνα Λεγάκη, παρουσιάζει αυτή τη γιορτινή συναυλία λίγο πριν από την έκδοση του νέου της δίσκου σε συνεργασία με τον Νίκο Ξυδάκη και τον Γιώργο Ανδρέου.

Επειδή όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όλων των λαών, σε κάθε γλώσσα, αυτές τις αξίες υμνούν και στηρίζουν. Τραγούδια για το παιδί που ζει μέσα μας, για τη μεγάλη οικογένεια που είναι η ανθρωπότητα.


Carousel live!
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018
Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα
Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμές εισιτηρίων:12€

Προπώληση: Ticketservices.gr (210 7234567) & Public.gr

Συντελεστές:
Πιάνο, ενορχήστρωση, διεύθυνση χορωδίας: Θωμάς Κοντογεώργης
Βιολοντσέλο: Μιχάλης Πορφύρης
Κρουστά: Αλέκος Ρούπας

Συμμετέχει η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης.

Φιλική συμμετοχή: Κωστής Καλλιβρετάκης

Επιμέλεια σκηνογραφίας: Ανδρέας Γεωργιάδης
Σχεδιασμός ήχου: Παναγιώτης Πετρονικολός
Σχεδιασμός φώτων: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Επιμέλεια κειμένων: Ανδρέας Γ. Ανδρέου

Photos (& direction) ©yann Saint-Pé
Artwork: Ανδρέας Γεωργιάδης

Οργάνωση παραγωγής: Menta Art Events

Korina Legaki
Carousel live!
at the St. Paul’s Anglican Church – 
Tuesday 18 December 2018

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –