GREEK CRAFTS AND ARTS, WORKSHOP, EXHIBITION & BAZAAR©

ART FAIR

GREEK CRAFTS AND ARTS, WORKSHOP, EXHIBITION & BAZAAR©

7-8-9 Δεκεμβρίου, 2018

 

Από το 1995, το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη διοργανώνει έκθεση και πώληση για την προβολή νέων Ελλήνων δημιουργών, διακοσμητικών και εφαρμοσμένων τεχνών. Φέτος, για 25η χρονιά συνεχίζουμε με νέους και επιτυχημένους δημιουργούς και εταιρείες με ελληνικά προϊόντα σε ένα ζωντανό Art Fair που θα περιλαμβάνει και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Το Μουσείο θα έχει ελεύθερη είσοδο σε όλους τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του Art Fair και για όλο το Δεκέμβρη.

Στο Art Fair οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται στο Μουσείο για να πωλούν, αλλά και να εξηγούν τη διαδικασία κατασκευής των αντικειμένων που δημιούργησαν. Το Art Fair θα λάβει χώρα σε όλους τους χώρους του ΜΚΗΛ, ώστε οι εκθέτες να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό χώρο. Τα προϊόντα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, όπως καλλυντικά, βιολογικά τρόφιμα, διακοσμητικά είδη σπιτιού, χειροποίητες τσάντες χειρός, λάμπες, χριστουγεννιάτικα décor και γλυκίσματα, χειροποίητα εικαστικά κοσμήματα και τα φετινά γούρια Lalaounis.

 

Κατά τη Διάρκεια του Art Fair θα γίνονται ξεναγήσεις, παρουσιάσεις βίντεο για την κατασκευή κοσμημάτων, παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και Open Studios.

 

Στα πρότυπα Ζωντανά Εργαστήρια ΖΕΜ & ΖΕΔΕΤ που άνοιξαν στο Μουσείο το Μάιο 2017, με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οι επιμελητές του ΜΚΗΛ θα υποδέχονται τα παιδιά για να φτιάξουν το δικό τους φετινό χριστουγεννιάτικο στολίδι

 

 

Ελεύθερη Είσοδος στο κοινό

Coffee Shop

 

 

ΜΚΗΛ

ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ 4Α – ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΗ 12 ΑΚΡΟΠΟΛΗ

7, 8, 9 Δεκεμβρίου: 11.00 – 19.00

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΙΙΙ* του Ανδρέα Φλουράκη

ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΙΙΙ* Ελεύθερη διασκευή του Ανδρέα Φλουράκη στο ομώνυμο έργο του William Shakespeare  Σύγχρονο Θέατρο Για 15 παραστάσεις Η ομάδα Anima και η σκηνοθέτις Ρουμπίνη