«Ιστορικοί στο μουσείο» από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο!

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ιστορικοί στο μουσείο»

από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο!

 Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο για 31η σχολική χρονιά έχει μελετήσει και πραγματοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ιστορικοί στο Μουσείο» μέσα στα εκθέματα του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Ε’ & Στ’ Δημοτικού και αποσκοπεί να εξοικειώσει τα παιδιά με τον ρόλο και την ιδιότητα του ιστορικού ερευνητή, ενώ παράλληλα αντλούν στοιχεία σχετικά με την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης.

 Πραγματοποιείται από ερμηνευτές του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου κάθε Τετάρτη πρωί και ώρες 9:00 – 10:30 & 11:00 – 12:30 στο Πολεμικό Μουσείο και η οικονομική συμμετοχή ανέρχεται στο ποσό των 5,00 ευρώ για κάθε παιδί.

 

Σε κάθε πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι και 50 μαθητές και μαθήτριες (2 σχολικά τμήματα).

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μπορείτε να επικοινωνείτε Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 15:30 στο 2103312995-6 (εσωτ. 110 ή 109).

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020    “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ”   https://www.youtube.com/watch?v=rxUN2trkhAc&feature=youtu.be Μια νέα πρωτοποριακή ιδέα προτείνει η Φωτεινή Δάρρα με τους συνεργάτες της, δημιουργώντας ένα πολιτιστικό γεγονός με τον παλμό του

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ» τον Οκτώβρη στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ο Λάκης, ο Αιμίλιος και η Αθηνά στο εμβληματικό έργο του Χάρολντ Πίντερ «Προδοσία» τον Οκτώβρη στο Θέατρο Βρετάνια.

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Αθήνα Μου»

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Αθήνα Μου» Στην κορυφή του YouTube μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε η «Αθήνα Μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αποσπώντας παράλληλα διθυραμβικές κριτικές και θετικά σχόλια! Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης

Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ Έρευνα, καλλιτεχνική δημιουργία και ανάδειξη του Θεάτρου Ντοκιμαντέρ

Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ Έρευνα, καλλιτεχνική δημιουργία και ανάδειξη του Θεάτρου Ντοκιμαντέρ Πρώτη διεθνής συνάντηση 11, 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2020 Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων