Faust – πρόγραμμα Φεβρουαρίου

 

Υποδεχόμαστε τον Φεβρουάριο και μαζί του όλους τους καλλιτέχνες

που ανεβαίνουν στη σκηνή του Faust και…φέρνουν την άνοιξη! 

Πάρτε μία γεύση από το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

DJ AKYLLA

Ο Akylla, ενεργός selector από τις αρχές της δεκαετίας του 90, έχει αφήσει το δικό του ανεξίτηλο αποτύπωμα, κτίζοντας πολύωρα σετ πάνω σε αφρικανικούς ρυθμούς, στην Jazz ελευθερία, στην άποψη και στην ψυχή της Soul, δεμένα σε αρμόνια με την ηλεκτρονική αισθητική του σήμερα.

 

ΣΑΒΒΑΤΑ 2, 9, 16, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

SPACE PARADISE / RAVE SATURDAYS

Ο Thodoris Triantafillou σε συνεργασία με το χώρο του Faust παρουσιάζουν το εβδομαδιαίο concept party “Space Paradise”. Κάθε Σάββατο η σκηνή και ο ισόγειος εσωτερικός χώρος του Faust μεταμορφώνεται σε έναν «Διαστημικό Παράδεισο» με την μουσική, τα σκηνικά και τον φωτισμό να δημιουργούν την απαραίτητη ατμόσφαιρα. Οι βραδιές αφιερώνονται στην Rave κουλτούρα,  από τα πρώτα δείγματα της στα τέλη του ‘80 μέχρι την σημερινή της εξέλιξη. Η μουσική θα είναι προσεκτικά επιλεγμένη από τον Thodoris Triantafillou και τη βασική ομάδα του “Space Paradise”. Ο χώρος διαμορφώνεται κάθε εβδομάδα στα πλαίσια του concept “Space Paradise” με βασικά στοιχεία το Διάστημα και τον Παράδεισο! Τα σκηνικά έχει αναλάβει ο Κωσταντίνος Σκουρλέτης από την θεατρική ομάδα “bijoux de kant” με έμφαση στα ποιοτικά υλικά και στις λεπτομέρειες σε όλο τον χώρο του Faust.

Τη βραδιά ολοκληρώνουν οι προσκεκλημένοι φίλοι Dj’s και γνωστοί μουσικοί παραγωγοί από Ελλάδα και εξωτερικό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη κάθε Σάββατο, πλην των ημερομηνιών με τις εμφανίσεις των ξένων acts.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οι Long3 κ Pepe Frantik των “Above The Hood” για μία μοναδική βραδιά στο Faust!

Ο Long 3 κ ο Pepe Frantik «κατηφορίζουν» στην Αθήνα, έχοντας μαζί τους σαν guests τον Cypher Pool κ τον Nerom, για μια εκρηκτική ραπ βραδιά την Κυριακή 3 του Φλεβάρη στο Faust!

Οι Above the Hood  είναι μία ομάδα μουσικών με κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για τη μουσική. Η ενέργεια και το vibe που δημιουργούν στις live εμφανίσεις τους είναι μοναδικά και είναι εκπρόσωποι του νέου κύματος της ραπ, με έναν δικό τους ξεχωριστό ήχο που προκύπτει από τη συνεργασία της ομάδας.

Οι Above the Hood  αποτελούνται από τους: Hawk, Pepe Frantik, Long3, Smuggler, Sapranov, Spine, Dj Baghdad και Oxizer. Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο “ΟΡΑΜΑ” και όπως όλα έδειξαν, μετά το tour για την παρουσίαση του δίσκου τους σε 12 πόλεις της χώρας, με αρκετές sold out εμφανίσεις, είναι από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα της γενιάς μας στην ελληνική ραπ σκηνή.

 

Κυριακή 3 του Φλεβάρη, στο Faust, o Long3 μαζί με τον Pepe Frantik υπόσχονται ένα live με «super performance, ενέργεια, vibes, mosh pits και πολύ ιδρώτα…»!

 

Προπώληση μέσω της www.viva.gr και από το ταμείο του Faust καθημερινά 20:00-01:00.

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 8€ (χωρίς ποτό)

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

StarWound: EVEEternally

Οι StarWound και το Faust Bar-Theatre-Arts παρουσιάζουν την

EVE στην παράσταση: ETERNALLY

Name – like an old affair

Voice – always calm and fair

Face – you just want to share

After dark you can find me everywhere

 

Οι StarWound μας συστήνουν την Eve, ένα ονειρικό πλάσμα εγκλωβισμένο στην καθημερινότητά μας. Η Eve είναι όλα όσα θέλεις, είναι όλα όσα ονειρεύεσαι, είναι η αναπάντεχη ομορφιά μετά το σκοτάδι.

“Πρόσωπα. Πρόσωπα ανθρώπινα. Πρόσωπα μη ανθρώπινα….. αυτά είναι τα καλύτερα! Ποιο να διαλέξω? Και γιατί? Καλύτερα να έχω πολλά, απ’ το να μην έχω κανένα!”

Ακροβατώντας ανάμεσα στα μουσικά κομμάτια των δύο δίσκων των StarWound, η Eve αφηγείται, εκμυστηρεύεται, παραληρεί και αναζητά ένα νέο παρόν.

Μια rock μουσική παράσταση με στοιχεία σύγχρονου καμπαρέ. Οι στίχοι και τα κείμενα μας μεταφέρουν εσωτερικά στον κόσμο της Eve. Ένα κόσμο σκοτεινό με έντονα συναισθήματα και αλλόκοτα πλάσματα. Εκεί για δύο ώρες θα γνωρίσουμε πως είναι να ζεις σε ένα άλλο σώμα αναπνέοντας στο δικό σου.

 

Παίζουν:

Κωνσταντίνα Σταυροπούλου / Eve

Πέτρος Μπούρας / Πιάνο

Γιάννης Σταυρόπουλος / Κιθάρα

Γιώργος Κοκκινάρης / Μπάσο

Δημήτρης Αζοράκος / Drums

Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Αντώνης Στελιανέσης

Οργάνωση Παραγωγής: Αναστασία Παπαγεωργίου

Κείμενα: Κωνσταντίνα Σταυροπούλου

Επιμέλεια Κειμένων – Σύλληψη – Ήχος: Νίκος Καραπιπέρης

 

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=eFSj2f21jKI

Ώρα έναρξης: 21.45

Γενική Είσοδος 5€ / Καθήμενοι: 7€

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

BLUE BALLS

To συγκρότημα που μπορεί να μας φτάσει στα άκρα, οι επεισοδιακοί Blue Balls πατάνε για ακόμη μία φορά το πόδι τους στη σκηνή του Faust. Με ένα πρόγραμμα Rock και Funk διασκευών με το δικό τους ξεχωριστό, μη αναμενόμενο ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια, υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη wtf στιγμές, γέλιο αλλά και ασταμάτητο χορό!

Οι Blueballs δεν ακολουθούν κανόνες και σε προ(σ)καλούν να κάνεις το ίδιο!

Μια παράσταση που δε γίνεται να χάσεις, γεμάτη εκπλήξεις, όπως άλλωστε, συνηθίζεται σε κάθε εμφάνιση των Blueballs.

May the Force be(er) with you!

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος Ελεύθερη

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΛΕΤΖAIR

Η ομάδα διαδραστικών parties γλετzair αναχωρεί για την πτήση GL37.

Πιλότοι οι Timewarp και Nikolas Gale.

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μάρτυρες, ακόμα μίας πετυχημένης και ιδιαίτερης βραδιάς, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου σε ένα πρόγραμμα…που αν το έχετε χάσει, πρέπει να το ζήσετε και αν το ζήσατε πρέπει να το χορτάσετε!

Ένα μοναδικό HipHop Live Show, με τον Μιθριδάτη να ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και το γνωστό ρεπερτόριο των Ημισκουμπρίων.

Ώρα Έναρξης: 22:30

Γενική Είσοδος: €6 [Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό]

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

THE CRASHES

«Βρεθήκαμε πρώτη φορά την άνοιξη του ’18. Βασική κινητήρια δύναμή μας: η αγάπη για jams και το rock n’ roll. Έχοντας προχωρήσει κάποιες ιδέες σε πολύ μικρό διάστημα, αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε live ένα ΕΡ 6 κομματιών μας, στις αρχές του καλοκαιριού. Όσο προχωρούσε το post production του άλμπουμ, συμμετείχαμε για το πρώτο μας live στο Kio Fest Vol.4 στην Άρτα.

Στις 4 Αυγούστου έγινε το release του ΕΡ μας στο Bandcamp. Τον Σεπτέμβριο ανεβάσαμε στο YouTube το video για το τελευταίο κομμάτι του ΕΡ, “She’s Howling” και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε καινούριο υλικό, μέρος του οποίου παρουσιάσαμε λάιβ στην Καλαμάτα τον Οκτώβριο, στο Bandapart Studio.

Οι επιρροές μας ξεκινούν από Classic Rock (Led Zeppelin, Black Sabbath, Pink Floyd, The Doors) και φτάνουν στα παρακλάδια των Jane’s Addiction, Birthday Party, Christian Death, QOTSA και Jack White.

Λόγω απόστασης, στο αρχικό line-up: Παντελής-κιθάρα/φωνη, Πάνος-τύμπανα, Πυθαγόρας-μπάσσο, τη θέση του Πυθαγόρα πήρε ο Αναστάσης).

Έχοντας ήδη τρία λάιβ εντός Αθηνών, 2/11 στο BUMS, 18/11 στο Remedy και 29/11 στο Μπόιλερ, συνεχίζουμε στις 10 Φεβρουάριου στο Faust Bar-Theatre-Arts, ετοιμάζοντας παράλληλα νέο υλικό κι έχοντας στα σκαριά το 2ο μας video.

https://www.facebook.com/Thecrashesofficial/

https://thecrashes.bandcamp.com/releases

https://www.youtube.com/channel/UClk6zJVdtrKbccwsp5xvPYg

Ώρα έναρξης: 21:45

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

MODE PLAGAL

Afroμπαϊντούσκες, Αρβανιτοfunk, Στερεοελλαδίτικα Αιθιόπικς, Hπειρώτικα blues και οι ρίζες υπογείως διακλαδώνονται, ή, όπως είπε και ο Karl Heinz Stockhausen: «Κάθε άνθρωπος φέρει μέσα του τους ρυθμούς και τους ήχους όλου του κόσμου».

Οι Mode Plagal αποτελούνται από τους:

Θοδωρή Ρέλλο: Σαξόφωνο, τραγούδι
Κλέων Αντωνίου: Κιθάρα, τραγούδι
Φλοριάν Μικούτα: Πλήκτρα, τραγούδι
Αντώνη Μαράτο: Μπάσο
Τάκη Κανέλλο: Τύμπανα

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

ΤΡΙΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Χριστέ μου, τι decadence;

#Unsaint Valentines day edition

Ένα βαριετέ αφιερωμένο στη μεγάλη ημέρα του Έρωτα, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου. Αλλιώς, μια απόπειρα μετάφρασης της εδώδιμης λέξης «Καψούρα», μέσα από drag show, τραγούδια, χορό και κείμενα-σταθμούς στην τέχνη της αγάπης.

Μία ωδή στην παρακμή  και στο σκοτάδι που αφήνει ο έρωτας στο πέρασμα του.

Κείμενα/Σκηνοθεσία/Μουσική: Γιώργος Καλογερόπουλος

Ιδεα/Χορογραφίες:  Έυη Τσακλάνου

Παίζουν: Εύη Τσακλάνου ( chakla-chakla)

Γιωργος Καλογερόπουλος (i-tenya)

Βάσω Μανδύλη  (pentAlpha)

Special guest: Νατάσα Λυμπεροπούλου (tanya creepy)

 

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Miranda Verouli “Onírico”

Μία Βραζιλιάνα Ιππότης στην σκηνή τού Faust

Η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Μιράντα Βερούλη, με μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική jazz και world σκηνή και αξιοσημείωτες δισκογραφικές συνεργασίες, παρουσιάζει την πρώτη προσωπική δισκογραφική της δουλειά, με τίτλο “Onírico” (Artway-Τεχνότροπον 2018), που περιέχει τόσο covers γνωστών Βραζιλιάνων συνθετών, όσο και original τραγούδια, τα οποία υπογράφει η ίδια. Η Μιράντα, μαζί με την μπάντα της, μια παρέα κορυφαίων Ελλήνων jazz μουσικών, μας ταξιδεύουν στα tropical ηχοχρώματα και τους ρυθμούς τής Βραζιλίας, από την μελωδική bossa nova και τα ρυθμικά baião, ως την εκρηκτική samba του Rio de Janeiro. Απολαυστική brazilian jazz, με γνήσιο βραζιλιάνικο feeling!

Για την προσφορά της στη διάδοση της βραζιλιάνικης μουσικής στην Ελλάδα και την πολιτιστική γέφυρα που έχει χτίσει μεταξύ των δύο χωρών, η Μιράντα Βερούλη έλαβε πρόσφατα από το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας, την τιμητική διάκριση του Ιππότη του Τάγματος του Ρίο Μπράνκο.

Μιράντα Βερούλη, φωνή

Μάνος Θεοδοσάκης, τρομπέτα

Σπύρος Μάνεσης, πιάνο

Γιώργος Ρούλος, κοντραμπάσο

Αναστάσης Γούλιαρης, τύμπανα

«Όνειρο»

https://www.youtube.com/oniro

https://www.facebook.com/miranda.veroulimusic

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΕΡΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΦΡΟΣΩ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Η Φρόσω Στυλιανού ξανά στην σκηνή του Faust, αυτή τη φορά στις 14 Φλεβάρη! Κερδίζοντας το κοινό του Faust στο προηγούμενο live με ηλεκτρισμένες ερμηνείες και καθηλωτικές ρωγμές, έρχεται τώρα κατακόκκινη, την μέρα των ερωτευμένων, με τους Αντρέα Αποστόλου στο πιάνο, Γιώτη Κιουρτσόγλου στο ηλεκτρικό μπάσο και Στέφανο Δημητρίου στα τύμπανα. Guest, για να χρωματίσει με το δοξάρι του, ο Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί. Οι χαρισματικοί μουσικοί, που ανάγουν το κάθε live σε μοναδική εμπειρία για το κοινό, ενώνουν το ταλέντο τους με την επιθυμία της ερμηνεύτριας να μας χαρίσει με τη φωνή της αυτά που δεν λέγονται, παρα μόνο τραγουδιούνται.

Γνωστή από τις συνεργασίες της με καλλιτέχνες όπως οι Διονύσης Σαββόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, η Φρόσω Στυλιανού εμφανίζεται παρουσιάζοντας ένα ευρύ πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπάει, άλλοτε γιατί την ενέπνευσαν ως τραγουδοποιό, όπως τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Δ. Σαββόπουλου και άλλοτε τραγούδια που επιθυμεί να προσεγγίσει ερμηνευτικά με το δικό της στυλ, όπως αυτά που τραγούδησαν οι αγαπημένες της φωνές, η Φλέρυ Νταντωνάκη, η Μαρία Δημητριάδη, η Lara Fabian κ.α. Φυσικά, δεν λείπουν απο το playlist τραγούδια απο τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο “Άλλες μέρες”, σε στίχους, μουσική και ενορχηστρώσεις της ίδιας της ερμηνεύτριας, όπως και το πρόσφατο της single “Δάκρυα του Χειμώνα”.

Ένταση, συγκίνηση, ερμηνείες με το χέρι στην καρδιά απο την Φρόσω και τους εμβληματικούς μουσικούς της, την ημέρα της αγάπης, Πέμπτη, 14 Φλεβάρη, στο πολύχρωμο και ατμοσφαιρικό Faust!

Πιάνο Αντρέας Αποστόλου

Ηλ. Μπάσο Γιώτης Κιουρτσόγλου

Τύμπανα Στέφανος Δημητρίου

Guest Βιολί Βασίλης Ραψανιώτης

Επιμέλεια προγράμματος Φρόσω Στυλιανού

Φωτογραφία Γιάννης Μαριετουσάκης

Graphics Δημήτρης Κυριαζής

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

MARIA VOULGARI

Η Μαρία Βούλγαρη είναι τραγουδοποιός με καταγωγή από την Κέρκυρα. Από μικρή ηλικία έδειξε αγάπη για τη μουσική, το τραγούδι και την ποίηση. Η Μαρία δημιουργεί νέα ηχοχρώματα με τη μουσική της και με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της μας ταξιδεύει μέσα από τα τραγούδια της. Έχοντας ήδη πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις, βραβεία και ραδιοτηλεοπτικές εμφανίσεις στο ενεργητικό της, έρχεται στις 17 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή του Faust για ένα μοναδικό live.

https://www.youtube.com/watch?v=z9vcH6VCXb8

https://www.youtube.com/watch?v=mDaTgUcSyn0

https://www.youtube.com/watch?v=JFlK2jTH_HI

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

BALKAN FAMILIA

To σύνολο Βalkan Familia δημιουργήθηκε το 2016 στο πλαίσιο των
δραστηριοτήτων του Τμήματος Μουσικών Σπουδών. Αποτελείται από φοιτητές, οι περισσότεροι εκ των οποίων σπουδάζουν στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της
Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ). Οι Balkan Familia έχουν μια αξιόλογη
παρουσία στο χώρο της λαϊκής – έντεχνης, βαλκανικής και jazz μουσικής.
Πραγματοποιούν διάφορες συναυλίες, έχουν συμμετάσχει σε σημαντικές
διοργανώσεις και φεστιβάλ, καθώς επίσης, έγιναν γνωστοί στο ευρύτερο κοινό
και με την παρουσία τους σε εκπομπή του Ραδιοφώνου Alpha 9.89. Το σχήμα
επίσης έχει συμπράξει με την γνωστή τραγουδίστρια, Μυρτώ Καμβυσίδη. Σκοπός
των Balkan Familia είναι η προώθηση της μουσικής των Βαλκανίων, η ανάμειξη
ανατολίτικων και δυτικών ηχοχρωμάτων. Μια καινούρια μουσική αίσθηση που
αναδύεται στην επιφάνεια του Μουσικού Κόσμου!

Συμμετέχοντες:
Μάριος Σαρέλλας – Κιθάρα/ Eνορχηστρώσεις

Άγγελος Ζιώγας – Κλαρίνο

Θάλεια Θωμοπούλου-Κανονάκι, Κωνσταντίνα Μπουρλή-Πιάνο

Γρηγόρης Κοιλάκος-Ηλεκτρικό Μπάσο

Ερωφίλη Παναγιωταρέα Φλάουτο/Τραγούδι

Δημήτρης Αθανασακόπουλος-Μπουζούκι

Χρυσή Τζάβλα-Βιολί/Τραγούδι

Στέλλα Τύμπα-Τραγούδι

Χριστίνα Κιτσούλη-Σαξόφωνο/Τραγούδι

Γιάννης Σταματογιάννης-Μαντολίνο/Μπαγλαμάς/Μπουζούκι

Στέλιος Γκρέκας-Τραγούδι

Μάριος Καναβάκης-Τύμπανα

Αλέξανδρος Μπιάγκης-Τρομπέτα

Γιάννης Πέτρου-τρομπόνι

Ώρα έναρξης: 21:45

Τιμής εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΤΣΙΚΑΚΗΣ

SPECIAL GUEST:  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΛΙΟΥΜΗΣ ( ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ )

Τι θα γίνει αν  ανακατευτούν οι δυνατές κιθάρες, οι ήχοι παραμόρφωσης, η βιόλα, το βιολί και οι grunge φόρμες  με στίχους τις ελληνικής γλώσσας που χτυπούν κατευθείαν στο στομάχι; Την απάντηση θα δώσουν ο Γιώργος Λιτσικάκης και η μπάντα του, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου  στη μουσική σκηνή του Faust σε μια μοναδική συναυλία. Θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και διασκευές, πειραγμένες με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Καλεσμένος τους, μια εμβληματική μορφή του εγχώριου ροκ, ο Γρηγόρης Κλιούμης από τα Υπόγεια Ρεύματα.

 

Συντελεστές :

Κιθάρα, Βιολί, Φωνή : Γιώργος Λιτσικάκης.

Βιόλα : Νάγια Βουρλάκη

Τύμπανα : Βύρωνας Μωραίτης

Ηλεκτρικό μπάσο – Glockenspiel : Adrian Touki

Ηλεκτρική κιθάρα : Νίκος Μακρής.

Official Links :

www.giorgoslitsikakis.gr

www.facebook.com/Giorgos.Litsikakis

https://www.youtube.com/watch?v=7D7EPFFOmzA

Ώρα έναρξης: 21:45

Τιμής εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ANGELIKA DUSK

H Angelika Dusk επιστρέφει μαζί με την μπάντα της, στην καρδιά της πόλης, στον ατμοσφαιρικό χώρο του Faust, για ένα ανατρεπτικό live την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου!

Ένα απροσδόκητο playlist με ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και μουσικές επιλογές που ενώνουν δεξιοτεχνικά τη rock, τα blues, τη γαλλόφωνη ραπ, την ποπ και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Angelika Dusk.

Από το αγαπημένο πλέον Drown out the light – από τον τελευταίο της δίσκο “Beautiful Mess”-  στo ντουέτο της Lady Gaga με τον Bradley Cooper Shallow, στο No light no light των Florence + The Machine, στους rockabilly ήχους των Devil Doll, στο Wasting My Young Years των London Grammar αλλά και στο Γιατί δεν έρχεσαι του Αλκίνοου Ιωαννίδη, η τραγουδοποιός  και ερμηνεύτρια Angelika Dusk, πειραματίζεται και διευρύνει τη σχέση της με το ξένο και το ελληνικό ρεπερτόριο, πάντα υπό τους σκοτεινούς, ηλεκτρικούς ήχους των ροκ επιρροών της.

Angelika Dusk live! Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στο Faust.  Με ένταση και φαντασία.

 

 

Συντελεστές:

Πέτρος Βασιλειάδης | μπάσο

Πάνος Καλκανάς |κιθάρα

Ντένης Παναγιωτίδης |τύμπανα

Κώστας Γιαξόγλου | πλήκτρα

Φωτεινή Κωστοπούλου | φωνητικά

Eνορχηστρώσεις | Δημήτρης Σιάμπος, Βαγγέλης Τούντας

Γιάννης Παξεβάνης |   ηχοληψία

Follow Angelika Dusk:

Instagram: https://www.instagram.com/angelikadusk/

Official site: http://www.angelikadusk.com/

Facebook: https://www.facebook.com/AngelikaDusk/

Youtube: https://www.youtube.com/user/angelikaduskmusic

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμής εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

DJ SET ME TON ALEX DALLAS & TON NIXXIE

Το Faust σε ένα ακόμη ξεχωριστό DJ set φιλοξενεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου τον Ελληνο-Ελβετό DJ, συνιδιοκτήτη του γνωστού νυχτερινού κλαμπ της Ζυρίχης, «Zukunft» και δημιουργού του «label Drumpoet», Alex Dallas.

Μαζί του, ο συνιδρυτής της αθηναϊκής κολεκτίβας «Come & Save Me», Νίκος Ιατρού, γνωστός ως Nixxie.

Ώρα έναρξης: 22:00

Ελεύθερη είσοδος

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ATHENSHIBARI PERFORMANCE AT FAUST

Αυτόν τον Φλεβάρη, η ομάδα AthenShibari έρχεται ξανά στο Faust και παρουσιάζει μια παράσταση πάνω στην τέχνη του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος. Για πρώτη φορά σε συνεργασία με την AthenShibari στη σκηνή θα δείτε τον ταλαντούχο RopEtreAt με μοντέλο την όμορφη DimaxDark. Για άλλη μία φορά οι Lefu και Melissanthe, δύο εντυπωσιακές παρουσίες, θα σας μυήσουν στον κόσμο της semenawa.

Περισσότερες εκπλήξεις προσεχώς…

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

IMITATE YOUR MOTHER

Ο Γιώργος Χρανιώτης και το συγκρότημά του Imitate your mother, επιστρέφουν στο Faust, για ένα ακόμα εκρηκτικό live.

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισόδου: 6€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

ΤΡΙΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου το FAUST Bar-Theatre-Arts υποδέχεται για μια ακόμη φορά τον Δημήτρη Σαμόλη ζωντανά στη σκηνή του!

O τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης θα παρουσιάσει τραγούδια από τα δύο άλμπουμ του «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» και το αγγλόφωνο «Popetry», αλλά και διασκευές από αγαπημένα του ξένα και ελληνικά τραγούδια.

Ίσως φέρει και το ατάρι του μαζί. Θα δείξει… Σίγουρα, όμως, «Οι γνώμες και οι άνεμοι» θα είναι με το μέρος του.

Το νέο τραγούδι του Δημήτρη είναι ένας αισιόδοξος ύμνος, με τον πάντα χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο ήχο του Δημήτρη.

Ο ίδιος μάλιστα γράφει για το τραγούδι: «Είναι αισιόδοξο και φωτεινό. Κι επειδή τα πιο όμορφα «εσωτερικά» μου καλοκαίρια τα έχω ζήσει το φθινόπωρο, ήθελα να κυκλοφορήσει στον απόηχο του καλοκαιριού, για να φωτίζει τις πιο γκρίζες μέρες που ίσως έρθουν. Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους έρωτες, που παρά τα κύματα και τις φουρτούνες, καταφέρνουν και συνεχίζουν να ταξιδεύουν».

Ακούστε το τραγούδι «Οι γνώμες και οι άνεμοι» εδώ:

Βρείτε τον Δημήτρη Σαμόλη στα social media:

https://www.facebook.com/SamolisDimitris/?ref=hl

https://www.instagram.com/dimitris_samolis/

https://twitter.com/dimitrisamolis

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

REBETIEN

Οι Reβetien  παρουσιάζουν νέες δικές τους συνθέσεις και διασκευές παλαιών κομματιών βασισμένοι στους ήχους της ελληνικής παράδοσης, της σμυρναίικης και της ρεμπέτικης μουσικής αναδεικνύοντας τον ακουστικό και φυσικό ήχο των οργάνων, επηρεασμένοι από τους ήχους των Βαλκανίων και της Δύσης.

Ταξιδεύουν το κοινό τους στον χώρο και στον χρόνο, μεταδίδοντας τη μουσική παράδοση του αστικού λαϊκού τραγουδιού, όπως έχει αποτυπωθεί στους δίσκους γραμμοφώνου και τις πρώτες ηχογραφήσεις της νοσταλγικής εποχής του γραμμοφώνου και τον ήχο της σμυρναίικης ορχήστρας του μεσοπολέμου.

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου θα μας ταξιδέψουν από τη μουσική σκηνή του Faust.

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

OI BLISS LIVE AT FAUST

Ένα από τα πιο δραστήρια Live n’ party band της Θεσσαλονίκης…

Οι Bliss είναι γνωστοί για τα εκρηκτικά non-stop live party τους και το πάντρεμα πολλών ειδών στη μουσική τους: Από το rock n’roll των 60s, μέχρι τις τελευταίες σύγχρονες pop επιτυχίες για πρώτη φορά, στη σκηνή του Faust, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

 

 

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

FAUST

Τ. 210 3234095

Email: [email protected]

Follow us on Facebook & Instagram

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Κέννυ & Φενού

Studio Μαυρομιχάλη   Κέννυ & Φενού  Πρεμιέρα: Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 Κάθε Τετάρτη στις 21:00 & Κυριακή στις 18:00 (για 8 παραστάσεις)   Ένα έργο

«Αρμένισμα στις θάλασσες»

                     «Αρμένισμα στις θάλασσες»                               Μία μουσική-αφηγηματική βραδιά            

Ραφαέλ Σανταντρέου Χωρίς φόβο

Ραφαέλ Σανταντρέου Χωρίς φόβο Η τεκμηριωμένη μέθοδος για να ξεπεράσουμε το άγχος, τις ιδεοληψίες, την υποχονδρίαση και οποιονδήποτε αβάσιμο φόβο Μετάφραση: Χριστίνα Αμαργιανού Σελίδες: 329,

ΓΚΙΝΤΙΚΙ στην Τεχνόπολη

ΓΚΙΝΤΙΚΙ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Τρίτη 9 Ιουλίου feat. Ιουλία Καραπατάκη + Σπέσιαλ Guest Η προπώληση ξεκίνησε! Γκιντίκι μια παρέα, μια μπάντα, αμέτρητα γλέντια. Έφτασε η στιγμή