«Πάει έρχεται» για θεατές από 1,5 ετών

«Πάει έρχεται»

θέατρο με χορό και ζωντανή μουσική για θεατές από 1,5 ετών

 Πρεμιέρα Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, στις 5.30μμ!

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τη θεατρική περίοδο με την επανάληψη της παράστασης «Κάτι σαν κήπος», έρχεται η πρεμιέρα της καινούριας μας παραγωγής!

 Σας περιμένουμε την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, στις 5.30μμ στην πρεμιέρα της παράστασης μας «Πάει έρχεται» σε ένα γιορτινό περιβάλλον, απολαμβάνοντας Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα ζευγάρι, μία ζωγράφος και ένας μουσικός που παίζει τρομπόνι, ζούνε μαζί στο ίδιο σπίτι και μοιράζονται στιγμές αγάπης, αγωνίας και ξεγνοιασιάς. Τί συμβαίνει όμως όταν ο ένας φεύγει;

Ο αποχωρισμός από καθετί αγαπημένο, είτε στην παιδική, είτε στην ενήλικη ζωή μας είναι

πάντα δύσκολος. Από βρέφη ακόμα, χρειάζεται να μάθουμε ότι κάθε φορά που η μητέρα, ή άνθρωπος που μας φροντίζει, δεν βρίσκεται στο οπτικό μας πεδίο, δεν εξαφανίζεται για πάντα!

Η παράσταση μας μιλάει με απλό τρόπο για τη δυσκολία του αποχωρισμού από το οικείο, το φόβο της μοναξιάς και τη δημιουργική πλευρά της ανεξαρτητοποίησης.

 

Στοιχεία παράστασης: Ιδέα – Σκηνοθεσία: Μαριλένα Τριανταφυλλίδου, Σκηνικά – Κοστούμια: Τζελίνα Πάλλα, Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης, Ερμηνεία: Ιωάννα Αποστολοπούλου, Ρενάτο Κούσι. Οργάνωση παραγωγής: Artika. Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και προώθησης: Άντζυ Νομικού. Διάρκεια παράστασης: 35΄+ 10’ μετά την παράσταση όπου το φανταστικό συναντάει την πραγματικότητα. Τόπος: Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, τηλ. 210 6453330. Παραστάσεις για το κοινό κάθε Κυριακή στις 5.30μμ, από τις 30 Δεκεμβρίου 2018 και για τα σχολεία καθημερινά στο θέατρο ή στο χώρο σας. Οργάνωση παραστάσεων για σχολεία 6908881527. Εισιτήρια: 10 (κανονικό), 8 (μειωμένο για πολύτεκνες οικογένειες και ομάδες άνω των 15 ατόμων), 5 (ατέλειες και ανεργία). Εκπτωτική κάρτα: προαγορά εισιτηρίων από το ταμείο του θεάτρου, και για τις δύο παραστάσεις, στη μειωμένη τιμή των 8 ευρώ.

Studio Μαυρομιχάλη

Τόπος: Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, τηλ. 210 6453330.

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων