Το 2ο «Symposio at Ark» υποδέχεται το Lady Finger
Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα
διατηρεί ανοιχτή τη σύνδεση με το Νησί των Ανέμων, δίνοντας τη σκυτάλη στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο «Lady Finger» του ξενοδοχείου «Andronikos». Την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο βραβευμένος chef Γκίκας Ξενάκης, ενώ chef de cuisine είναι ο ταλαντούχος Νίκος Κουτσούκος.
7 Φεβρουαρίου στις 20.30 στο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα
Το εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα με το γαστρονομικό φεστιβάλ 2ο «Symposio at Ark».
Το 2ο «Symposio at Ark» αποδίδει για μια ακόμη φορά τα εύσημα στο γαστρονομικό πλούτο της κοσμοπολίτικης Μυκόνου στις 7 Φεβρουαρίου στις 20.30 με τον πολλά υποσχόμενο σεφ Νίκο Κουτσούκο στις επάλξεις ως chef de cuisine του «Lady Finger» από το ξενοδοχείο «Andronikos».
Το ειδικό μενού το οποίο θα γευτούμε στο φεστιβάλ «ανοίγει» η παραδοσιακή «Κρεμμυδόπιτα Μυκόνου» δίνοντας το στίγμα μιας άκρως δημιουργικής κουζίνας. Ευρηματική και ντελικάτη απόδοση σε κλασικές παρασκευές, τοπικά υλικά σε «απρόβλεπτους ρόλους» και μαεστρία στην παρουσίαση, συνθέτουν μια αλληλουχία πιάτων με χαρακτήρα και δυναμισμό.
Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από το «Lady Finger», γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, μέσα από γεύσεις και αρώματα.
Το μενού που θα απολαύσουμε
Welcome Drink Ούζο 12
Πρώτο πιάτο
Κρεμμυδόπιτα Μυκόνου
με τυροβολιά Μυκόνου, ψητά κρεμμύδια, σάλτσα κρεμμυδιού/ τραγανά φύλλα
Δεύτερο πιάτο
Χταπόδι σχάρας
με κρέμα φάβας, κάπνιστο χέλι, μαρμελάδα τομάτα, τραγανή λαχανίδα
Τρίτο πιάτο
Αρνάκι μελωμένο
με πουρέ ρεβύθι, γλυκοπατάτες, γιαούρτι, σαλτσα λουίζα
Επιδόρπιο
Σοκολάτα γάλακτος
με χαρουπόψωμο, passion fruit, σορμπέ πορτοκάλι, καραμελωμένα φουντούκια
Επιδόρπιο κρασί Vino dell’Amore Petalo Moscato
45 € / άτομο
Διοργάνωση: ark, αθηνόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας ark: 210 8948882
Τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα: 210 7450100