“ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ” Παντελής Κυραμαργιός

Παρασκευή 5 Απριλίου 
 Παντελής Κυραμαργιός

“ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ”

«ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»

ΝΕΟ SINGLE KAI LIVE ΣΤΟ “ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ” την Παρασκευή 5 Απριλίου

Ο Παντελής Κυραμαργιός στη Θεσσαλονίκη, στο Καφωδείο Ελληνικό για μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 5 Απριλίου!

O Παντελής Κυραμαργιός, ο δημιουργός του υπέροχου άλπουμ “ΑΡΕΤΗ”, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του single «Κάτι για σένα» σε συνεργασία με την Αθηνά Κοντοδήμα, ετοιμάζεται για μια σειρά εμφανίσεων σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές της Ελλάδας με αποσκευές τραγούδια δικά του και άλλα πολύ αγαπημένα μας. ‘Ετσι, την Παρασκευή 5 Απριλίου θα βρεθεί στο Καφωδείο Ελληνικό, στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί του δύο εξαιρετικοί μουσικοί, ο Μάριος Παπούλιας στο βιολί και το μπουζούκι και ο Θανάσης Μάντζαρης στο πιάνο και το καχόν. Όλοι τους με διάθεση να γίνουν μια παρέα με το κοινό, να γεμίσουν τις βραδιές μας με λόγια και μουσικές και να μας οδηγήσουν σε ένα κοίταγμα προς τα μέσα μας.

Όποιος βρεθεί στο live του Παντελή Κυραμαργιού καλείται να διανύσει μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή. Τραγούδια που έχουν συνδεθεί με τη φωνή του νέου δημιουργού και προέρχονται από την προσωπική του δισκογραφία είναι εκείνα που έχουν κυρίαρχη θέση στο πρόγραμμα το οποίο συμπληρώνουν πρωτότυπες εκδοχές ρεμπέτικων, παραδοσιακών και έντεχνων τραγουδιών.

Μαζί τους στη σκηνή οι δεξιοτέχνες μουσικοί: Άκης Γαβαλάς (ντραμς), Ιούλιος Κουτσογεωργίου (μπάσο), Γιάννης Ταυλάς (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Ραψανιώτης (βιολί), Νικόλας Μαύρος (μπουζούκι), Θανάσης Μάντζαρης (πιάνο).

       

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο