Αποκριάτικο Party στο Black Duck Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Αποκριάτικο Party στο Black Duck
Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Live acts:
Picos Apicos and the Pina Coladas
Intermedius Show
Dj sets

Η μαύρη πάπια φέτος ετοίμασε  για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς ένα τρελό live από τους μοναδικούς Picos Apicos and the Pina Coladas.
Η μπάντα που ξέρει να μετατρέπει κάθε live σε party, επιστρέφει στο Black Duck την πιό κατάλληλη μέρα της Αποκριάς,την τελευταία. Όπως λένε και οι ίδιοι, «είμαστε σούργελα όλο το χρόνο, πόσο μάλλον την Κυριακή της Αποκριάς».

Μετά το live ακολουθεί “Intermedius Show”, από τους Λευτέρη Χαρέλλη και την Κατερίνα Παναγιωτοπούλου. Mια βουβή μιμητική performance που πατάει πάνω σε ήχους και μουσικές από γνωστά τραγούδια και ατάκες του Ελληνικού κινηματογράφου.

Κρατήστε δυνάμεις όμως και για τη συνέχεια καθώς οι residents djs αναλαμβάνoυν τα decks του Black Duck και απογειώνουν τα beat της βαρδιάς.

Oι Picos Apicos & The Pina Coladas παντρεύουν το κλασικό rock ‘n’ roll με «ύμνους» των ελληνικών 80s και 90s. Στο μείγμα προσθέτουν swing και reggae-ska διασκευές, καθώς και δικά τους κομμάτια-underground hits, εμπνευσμένα κυρίως από το αλκοόλ και τις κακές επιλογές («Ρετσίνα», «Κρασί της Παρέας», «Hangover» κλπ.).

Όλα αυτά συνθέτουν ένα παντελώς ασόβαρο πρόγραμμα, που ωστόσο εγγυάται ασταμάτητο χορό. Ειδικά οι Απόκριες είναι η αγαπημένη εποχή της μπάντας. Είναι οι μέρες που μπορούν να νιώθουν περήφανοι για το σχόλιο «καλά, αυτοί είναι τελείως για τα καρναβάλια», ένα σχόλιο που –δικαιολογημένα- ακούγεται συχνά στα live τους.

Μασκαρευτείτε,φορέστε τα πιό τρελά ρούχα της γκαρνταρόμπας σας,και ετοιμαστείτε για χορό!

Ώρα προσέλευσης 21.30
Είσοδος 12ευρώ με κρασί / μπύρα

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο