Cinema Paradiso Project έρχονται στο Half Note

CINEMA PARADISO PROJECT

KALEIDOSCOPE
& SOME LOGICAL ANSWERS

Πέμπτη 21 Μαρτίου

Πιστοί στο ανοιξιάτικο ραντεβού τους, οι Cinema Paradiso Project έρχονται στο Half Note για να μας παρουσιάσουν ένα μουσικό κινηματογραφικό «καλειδοσκόπιο» αλλά και να μας δώσουν «μερικές λογικές απαντήσεις»!

Kaleidoscope”

Ένα μεθυστικό σύνολο από πολύχρωμα θραύσματα σε συνεχή εναλλαγή που καθρεφτίζουν τη ζωή, τον έρωτα, την υπόστασή μας. Αυτό είναι το μουσικό καλειδοσκόπιο των Cinema Paradiso Project, που χρησιμοποιούν σαν πρώτη ύλη τη μουσική και τα τραγούδια του κινηματογράφου. Με έμπνευση από το Ευρωπαϊκό, Αμερικάνικο και Ελληνικό σινεμά συνθέτουν ένα συναρπαστικό κοσμοπολίτικο μουσικό ταξίδι από τον Yves Montand και τον Astor Piazzolla, στους Archive και τη Lady Gaga πριν καταλήξουν σε αγαπημένους σκοπούς του Ελληνικού κινηματογράφου.

Some Logical Answers”

Αποτελεί πρωτότυπο μουσικό έργο που οι Cinema Paradiso Project ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν για το 2ο  τους CD. Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή που είχε στην πρώτη παρουσίαση πριν λίγο καιρό, οι Cinema Paradiso Project επιλέγουν για δεύτερη φορά το Half Note για να παρουσιάσουν απόσπασμα από την πρωτότυπη τους αυτή δουλειά. Όσο σε τι απαντούν οι «λογικές απαντήσεις» θα το μάθουμε από σκηνής!

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι

Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο

Ευαγγελία Λοφίτου: ακκορντεόν, επικοινωνία

Γκαλίνα Μπράτουσκα: βιολί

Έλσα Παπέλη: τσέλο

Eυγένιος Μπράτουσκα: κοντραμπάσο

Δημήτρης Παππάς: κλασική κιθάρα

Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα, επιμέλεια προγράμματος, κείμενα, videos

Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, ενορχηστρώσεις, τραγούδι/φωνητικά

Σωκράτης Γανιάρης: κρουστά

www.cinemaparadiso.gr

https://el-gr.facebook.com/cinemaparadisoproject/

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο