«Women in art»  H Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall

«Women in art»

 H Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall

γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας

Να γιορτάσουμε την ομορφιά της γυναικείας φιγούρας μας προσκαλεί η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει στις 7 Μαρτίου (18:00-21:00) στο χώρο της στο Golden Hall στο Μαρούσι. Η σχετική έκθεση που έχει τίτλο  “Women in Art είναι αφιερωμένη στη γυναίκα και διαρκεί από τις 8-16 Μαρτίου. Τα έργα που παρουσιάζονται έχουν για θέμα τους τη γυναίκα στις διαφορετικές εκφάνσεις της και φέρουν την υπογραφή σύγχρονων, κορυφαίων Ελλήνων και διεθνών ζωγράφων, τους οποίους εκπροσωπεί στη χώρα μας η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts.

Οι καλλιτέχνες των οποίων έργα περιλαμβάνονται στην έκθεση είναι οι:Αiiroh, Arman, Benoit Pare, Cedric Bouteiller,  Salvador Dali, Jean Jaques Deleval, Erro, David Gerstain, Hawini Studio, Peter Klasen, Dimitri Likissas,  Julian Opie, Philippe Parqua, SAKE, Sonke, Caroline de Souza, Benjamin Spark, Άγγελος, Στάθης Αλεξόπουλος, Βασίλης Αντωνάκος, Χρήστος Αντωναρόπουλος, Κωστής Γεωργίου,  Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Σοφία Καλογεροπούλου, Χρίστος Καράς, Γιάννης Κούτρικας, Απόστολος Λάβδας, Αγγελική Μακρή, Δημήτρης Μυταράς, Θεόδωρος Πανταλέων, Παύλος Σάμιος, Μίλτος Σκούρας,  Βασίλης Σπεράντζας, Γιώργος Σταθόπουλος, Μαρία Σπυράκη, Αλέκος Φασιανός,  Σοφία Φωτιάδου, Ανδρέας Ψαράκος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και της έκθεσης πραγματοποιείται και μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία σε συνεργασία με το «Make a wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Ολόκληρο το ποσόν από την πώληση του παρακάτω γλυπτού της καλλιτέχνιδος Della Rounick θα διατεθεί στο «Make a wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με σκοπό να συμβάλλει στην εκπλήρωση μιας ευχής παιδιού που πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια.

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.107 ευχές, 245 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018.

Εγκαίνια έκθεσης: 7 Μαρτίου 2019. Ώρα 18.00-21.00. Διάρκεια έκθεσης:8-16 Μαρτίου 2019. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00-21.00. Σάββατο 10.00-20.00.

Kapopoulos Fine Arts: Λεωφ. Κηφισίας 37Α & Σπύρου Λούη

Μαρούσι, 151 23 Αθήνα, τηλ. 30 2106833048

www.kapopoulosart.gr

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο