«Βίβα, μια ζωή την έχουμε»

«Βίβα, μια ζωή την έχουμε»

 

Μία μουσική παράσταση για το αρχοντορεμπέτικο τραγούδι

από το τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού της τάξης

του Θοδωρή Κατή του Εθνικού Ωδείου Πειραιά

 

Τετάρτη, 10 Απριλίου και ώρα 20.00 στη «Σφίγγα»

Το τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού της τάξης του Θοδωρή Κατή του Εθνικού Ωδείου Πειραιά, παρουσιάζει τη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στα αρχοντορεμπέτικα τραγουδια «Βίβα, μία ζωή την έχουμε» την Τετάρτη, 10 Απριλίου και ώρα 20.00 στο Μουσικό Θέατρο «Σφίγγα», Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής στον πεζόδρομο της Κιάφας στο κέντρο της Αθήνας.

Αν θέλετε να περάσετε όμορφα και να αναπολήσετε νοσταλγικές στιγμές μέσα από ελληνικές ταινίες θρύλους, όπου ακούστηκαν μνημειώδη τραγούδια όπως το «μια ζωή την έχουμε», το «τραμ το τελευταίο», τα μισοφορια, το «άρχισαν τα όργανα» και πολλές άλλες ερμηνείες αξέχαστων ερμηνευτών και ηθοποιών η μουσική παρέα και όχι μόνο σας περιμένει στην «Σφίγγα»..

 

Η διδασκαλία και η επιμέλεια της μουσικής παράστασης είναι του Θοδωρή Κατή, ενώ η καλλιτεχνική διεύθυνση της Βαρβάρας Σταυριανάκου. Παίζουν πιάνο ο Θοδωρής Κατής, κιθάρα ο Πάνος Χαλαβαζής, μπουζούκι ο Νίκος Γεωργίου, μπουζούκι και ηλεκτρικό μπάσο ο Νικόλας Μάυρος. Τέλος, η διοργάνωση της μουσικής παράστασης είναι του Εθνικού Ωδείου Πειραιά.

 

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 211.4096149 και 6987.844845

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

   TO ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ

                                       TO ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ                                        Από 25 Αυγούστου στα θερινά                            Διαγωνιστικό Τμήμα, Φεστιβάλ Καννών       Ένας άντρας, μία γυναίκα, και το Νησί του