Κάλη Δαβρή…. “Ζήσε τη ζωή σου”

Κάλη Δαβρή – Ηθοποιός , την έχετε δει στην τηλεόραση αλλά και στην παράσταση “6” σε σκηνοθεσία της Αγνής Χιώτη,  εδώ θα την γνωρίσετε καλύτερα.

Σε καλώς ορίζουμε στην σελίδα μας!

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη Χαλκίδα .Νιώθω πολύ τυχερή που οι πρώτες παιδικές μου εικόνες περιείχαν θάλασσα.

 

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όμορφα,γεμάτα παιχνίδι,γεμάτα περιπέτεια αλλά είχαν και αρκετές δύσκολες στιγμές.

 

Έγινα ηθοποιός γιατί ειλικρινά δεν ξέρω. Κάποια στιγμή ένιωσα έντονα την ανάγκη να παίξω σε κάποια  παράσταση.Και έπαιξα  στα 15 μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που με γεμίζει και μου αρέσει πάρα πολύ! Δεν ξέρω πραγματικά ποιος ήταν ο λόγος που με ώθησε να ασχοληθώ με την υποκριτική.

 

Αυτό που μου έμαθε αυτή η δουλειά είναι συλλογικότητα επιμονή, υπομονή και ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

 

Σήμερα βρίσκομαι στο θέατρο Θησείο με το έργο «6» δέχτηκα αυτή την πρόταση γιατί πρώτον ήταν μια πρόκληση για μένα γιατί το 6 είναι βασισμένο στο <<6 πρόσωπα ζητούν συγγραφέα >> του Πιραντέλο που είναι ένα ωραίο και πολύ  δύσκολο έργο κατά τη γνώμη. Και δεύτερον γιατί με την Αγνή τη Χιώτη που έχει κάνει τη διασκευή αλλά και το σκηνοθετεί ,έχω ξανά συνεργαστεί και ήταν χαρά μου να ξανά δουλέψουμε.

Ο ρόλος μου είναι ένα αίνιγμα.  Είναι ένα κορίτσι που μπαίνει μαζί με την οικογένειά του στην πρόβα ενός θιάσου και ζητά να παίξει το δράμα της. Είναι εκείνη που κινεί τα νήματα σε όλη την οικογένεια κατά τη γνώμη μου .Ένα πλάσμα που ακροβατεί ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια. Νομίζω πως στο μυαλό της υπάρχει ένα κουβάρι που θέλει να το ξετυλίξει και όλο μπερδεύεται.

 

Με βλέπετε στην τηλεόραση στην καθημερινή σειρά του Άλφα, στο Έλα στη θέση μου, και υποδύομαι την Βάνα,την υπηρέτρια.

Αυτό που έμαθα δουλεύοντας  στην τηλεόραση είναι η εγρήγορση.Η ετοιμότητα σε όλα. Μεγάλο σχολείο το καθημερινό.

 

Επόμενα σχέδια είμαι σε μια φάση που συζητάω για επόμενες δουλειές.

 

Μια ατάκα από το έργο που παίζετε τώρα και σας έμεινε...<<Άμα κάποιος αμαρτήσει κύριε,υπεύθυνος είναι πάντα αυτός που του προκάλεσε το πρώτο παραστράτημα>>…

 

Το μότο της ζωής μου……..ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!

 

«Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα» 

από τη Θεατρική Ομάδα Repente σε συνεργασία

με την Dominus Production

Εμπνευσμένη από το θεατρικό έργο του Luigi Pirandello 

Θησείον – ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ»

Τουρναβίτου 7, Αθήνα (Ψυρρή)

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων