«ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΑΠΟ τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Ιωάννης Πάττας, Χρύσα Σκοπελίτου,

Παραδοσιακά

«ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ»

ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD

Εικονογράφηση: Μαρίνα Στελλάτου

Μουσική: Παναγιώτης Γιατράκος

 Τραγουδούν: Γλυκερία, Γιάννης Κότσιρας, Αλκίνοος Ιωανίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Γρηγόρης Πετράκος, Μάνος Πυροβολάκης, Βίκυ Καρατζόγλου, Μαρία Ελισσαίου, Αθηνά Βέρμη

Οι πιο μελωδικές φωνές της ελληνικής δισκογραφίας ενώνονται για να συνοδεύσουν τους μικρούς μας φίλους στον μαγικό κόσμο του ονείρου.

Οι Εκδόσεις Διάπλαση, πρωτοποριακές όπως πάντα, δημιούργησαν ένα συλλεκτικό διαχρονικό βιβλίο – CD, που θα ξετρελάνει τους μεγάλους, θα μαγέψει τους μικρούς και θα μείνει για πάντα σαν ένα πολύτιμο απόκτημα, έως ότου τα σημερινά παιδιά ενηλικιωθούν και το προσφέρουν στα δικά τους. Ένα μοναδικό συλλεκτικό βιβλίο – CD, που θα κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, μέχρι να παραδοθούν στον γλυκό ύπνο και να ταξιδέψουν στον κόσμο του ονείρου.

Η Γλυκερία, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Αλκίνοος Ιωανίδης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο  Γρηγόρης Πετράκος, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Βίκυ Καρατζόγλου, η Μαρία Ελισσαίου και η Αθηνά Βέρμη ερμηνεύουν νανουρίσματα παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα, σε στίχους Ιωάννη Πάττα και Χρύσας Σκοπελίτου, και πρωτότυπη μουσική του Παναγιώτη Γιατράκου.

Με την τρυφερή εικονογράφηση της Μαρίνας Στελλάτου.

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

   TO ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ

                                       TO ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ                                        Από 25 Αυγούστου στα θερινά                            Διαγωνιστικό Τμήμα, Φεστιβάλ Καννών       Ένας άντρας, μία γυναίκα, και το Νησί του