“Ο Κώδικας της Δημιουργίας Ο Γολγοθάς της Εύας” από την Anubis

 

Ο Κώδικας της Δημιουργίας

Ο Γολγοθάς της Εύας

 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιώργος Ζορμπάς

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΘΡΙΛΕΡ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

 

Ο Νίκος Αυγερινός, το παιδί-θαύμα της Φυσικής, ζει ένα διάλειμμα πάθους όταν γνωρίζει τη Σοφία, μια μαχητική και σέξι δημοσιογράφο, στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα μετά από χρόνια. Έχει βρει μια χώρα, ξεζουμισμένη από τη διαφθορά και τις ψεύτικες υποσχέσεις, να παραδέρνει μόνη της στην ιστορία, έξω από την Ευρώπη.

Στην Αμερική, μία παγκόσμια συνωμοσία εξυφαίνεται με στόχο τον οριστικό έλεγχο της Γης. Αμερικανοί, Ρώσοι και Ισλαμιστές ρίχνονται στην αρένα με νέα όπλα, αποκυήματα νοσηρής τεχνολογίας. Επιστέγασμά τους το Angel, η πρώτη τεχνητή νοημοσύνη. Η σύγκρουση πλησιάζει την Ελλάδα. Ο στρατός επεμβαίνει μ’ ένα αιματηρό πραξικόπημα…

Σε μία στιγμή έμπνευσης, ο Νίκος ανακαλύπτει το ιερό γκράαλ της Φυσικής, τη Θεωρία των Πάντων. Αποκρυπτογραφεί δυνάμεις αποκαλυπτικές, ικανές ν’ αλλάξουν τον κόσμο. Μοιραία τραβάει την προσοχή μυστικών υπηρεσιών, βιομηχανικών κολοσσών και τρομοκρατών.

Ο Νίκος κι η Σοφία επιδίδονται σ’ έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν. Και κρυμμένο… στο βάθος του χρόνου… παραμονεύει το απόλυτο κακό…

Ο μυστηριώδης συγγραφέας Γιώργος Ζορμπάς δημιούργησε ένα καθηλωτικό θρίλερ που απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και των θεωριών συνωμοσίας, ικανό να σε παρασύρει με έντονες στιγμές δράσης και αγωνίας.

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες την απάντηση σε όλα τα μυστήρια του σύμπαντος;

Πόσο επικίνδυνη είναι η τεχνολογία σε λάθος χέρια;

Τι θα συμβεί όταν ένα αιχμάλωτο κορίτσι έρθει σε επαφή με ένα υπερόπλο;

http://www.thecodeofcreation.com

Εγραψαν για το βιβλίο

«Σκεφτείτε το καλά πριν ξεκινήσετε να το διαβάζετε… δε θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας!!! Ένα καλοστημένο θρίλερ, με συναρπαστική πλοκή και ανατροπές που θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τέλος!»

Μάκης Πουνέντης

Παρουσιαστής

 

«To “2022 – O Κώδικας της Δημιουργίας” του Γιώργου Ζορμπά είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο που καταφέρνει να συνδυάσει τις κλασικές αρετές της αφήγησης με τις συναρπαστικές εφαρμογές της νέας τεχνολογίας. Ο πρωτότυπος αυτός συνδυασμός γίνεται με έναν τρόπο που δεν ξενίζει τους μη μυημένους και φαντάζει απόλυτα φυσιολογικός στους γνώστες των νέων τεχνολογιών, αναπτύσσοντας δε μια ιδιαίτερα ξεχωριστική πλοκή.»

Γιάννης Κουτσομύτης

Δημοσιογράφος

«Δημιουργία: η ενέργεια, δράση που παράγει κάτι το οποίο δεν υπήρχε προηγουμένως. Ο συγγραφέας δημιουργεί έναν εκρηκτικό «κώδικα» με βασικά συστατικά την αγωνία, το μυστήριο και τις διαρκείς ανατροπές. Ανυπομονώ για τη συνέχεια!»

Αντώνης Τουμανίδης

Συγγραφέας / Σεναριογράφος

 «Μία καθηλωτική περιπέτεια που παρουσιάζει πολύ πειστικά και τρομακτικά ένα εναλλακτικό σενάριο της σημερινής ελληνικής και παγκόσμιας πραγματικότητας.»

Μάκης Σεκέρογλου

Συγγραφέας/σεναριογράφος

 

 

Στοιχεία βιβλίου

Σχήμα: 14 x 20,5

Σελίδες: 640

Κωδικός Έκδοσης: ΕΒ-00-1632

ISBN: 978-960-623-128-5

 

 

Κυκλοφορεί 2 Μαΐου σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Anubis.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο