ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΪΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΣΑΝ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ

ΣΤΟ KREMLINO

ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ + ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το Σάββατο 11 Μαίου στο Kremlino
Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Γιάννης Νικολάου, οι αγαπημένοι μας ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ, ξανά μαζί στη σκηνή για μια μοναδική  βραδιά, το Σάββατο 11 Μαΐου, στο Κρεμλίνο.  Μια συναυλία ταξίδι, πλημμυρισμένη από αξέχαστα τραγούδια που μικροί και μεγάλοι έχουν λατρέψει.
Μαζί τους το συγκρότημα που τους συνόδεψε την δεκαετία του ’90. Κώστας Σαββίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Χάρης Μπουτσελάκης (μπάσο) Μάκης Κωνστάντης (τύμπανα) και ο Ανδρέας Βουδούρης στα πλήκτρα. Συμμετέχει ο Τάσος Ζαφειρίου (κιθάρα, τζουρά, τραγούδι).
Μια ιδιαίτερη βραδιά με ένα πρόγραμμα με τραγούδια αποτέλεσμα της πορείας δυο ξεχωριστών  καλλιτεχνών που συναντήθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν δηλαδή ο Γιάννης Νικολάου γνώρισε τον Παντελή Θαλασσινό στον Πειραιά, στην μπουάτ «Πέτρα και φως». Αποτέλεσμα της συμπόρευσής τους διαχρονικές επιτυχίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει όπως:  Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, Ταξίδι στ’ όνειρο,  Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, Είμαι εντάξει, Φιλιά και δακρυγόνα , Τ’ Αυγούστου η φωτιά, Στο Πασαλιμάνι και τόσα άλλα που θα ακουστούν στη συναυλία τους στο Κρεμλίνο, που για ένα βράδυ μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης δυο καλών φίλων που μαζί έγραψαν μια υπέροχη σελίδα του ελληνικού τραγουδιού.

Info :
Kremlino
Χαϊδαρίου 6 – Πειραιάς
Τηλ. 210- 4100010

Τιμή εισόδου  : 13  ευρώ

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –