Το 2ο «Symposio at Ark» υποδέχεται το «Salonica Restaurant & Bar»

Το 2ο «Symposio at Ark» υποδέχεται
το «Salonica Restaurant & Bar»

Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα συνεχίζει δυναμικά δίνοντας τη σκυτάλη στo «Salonica Restaurant & Bar»

του ξενοδοχείου «Makedonia Palace».

11 Απριλίου,  στις 21.00 στο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα με το γαστρονομικό φεστιβάλ 2ο «Symposio at Ark».

Στο έβδομο γαστρονομικό ραντεβού του 2ου «Symposio at Ark», θα μεταφερθούμε νοερά και γευστικά στην παραλία της συμπρωτεύουσας και στο ντιζαϊνάτο, ανακαινισμένο εστιατόριο του «Makedonia Palace», δοκιμάζοντας ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές συνταγές του βραβευμένου σεφ Σωτήρη ­Ευαγγέλου

 

Το ειδικό μενού συγκροτείται από σύγχρονες ελληνικές σπεσιαλιτέ σε κομψό νεοκλασικό στιλ, με την επιμέλεια του ιδανικού εκφραστή της, σεφ Σωτήρη ­Ευαγγέλου, και δημιουργίες που στηρίζονται σε φρέσκιες πρώτες ύλες αλλά και στην αναδόμηση παραδοσιακών συνταγών με νέους ντελικάτους συνδυασμούς.

Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από το  «Salonica Restaurant & Bar» της Θεσσαλονίκης, γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, μέσα από γεύσεις και αρώματα.

 

Το μενού που θα απολαύσουμε

Welcome Drink Ούζο 12

Πρώτο Πιάτο
Αγιορείτικη ψαρόσουπα
με ταρτάρ από ψάρι ημέρας

Δεύτερο Πιάτο 
Ανοιχτός λαχανοντολμάς
με θαλασσινά «αυγολέμονο»

Τρίτο Πιάτο
Αρνάκι στη γάστρα
με μελιτζάνες χουνκιάρ

Επιδόρπιο
Μπάλα σοκολάτας
με μακεδονικό χαλβά και κουκουνάρι

Επιδόρπιο κρασί Vino dell’Amore Petalo Moscato

39 € / άτομο

 

Διοργάνωση: ark, αθηνόραμα

Τηλέφωνο επικοινωνίας ark:  210 8948882

Τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα: 210 7450100

www.ark-glyfada.gr

www.athinorama.gr

www.symposioatark.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο