Φουλ του Ρήγα επανέρχονται στο Faust

Την Μ. Τρίτη στις 23.4, οι Φουλ του Ρήγα επανέρχονται στο Faust για το τελευταίο τους live της σεζόν. Μαζί τους θα προσθέσει νότες και ενέργεια ο Δημήτρης Καλαντζής, τραγουδιστής, στιχουργός και ένας εκ των ιδρυτών των ιστορικών “Tsopana Rave”.

Οι Φουλ του Ρήγα ξεκίνησαν το 2014 από την προσπάθεια του Ρήγα Σκεπετάρη, να δώσει μία νέα και πλουσιότερη ηχητική μορφή στους στίχους του. Παρέα με φίλους που αντάμωσαν μέσα από τις προσωπικές τους μουσικές διαδρομές, ξεκίνησαν να παντρεύουν διάφορα μουσικά είδη και όργανα. Mε βάση το hip hop, τη reggae, τη funk και τη rock μουσική και μην έχοντας παράλληλα περιορισμούς και ενδοιασμούς στην ανάπτυξη νέων ιδεών και πειραματισμών, γεννήθηκαν κομμάτια τα οποία αδυνατούμε να κατατάξουμε στις μουσικές κατηγορίες που διαθέτουμε μέχρι στιγμής.
Κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, σαν να έχουν γραφτεί από διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικά ακούσματα. Μπορεί να ακούς ένα κομμάτι Hip Hop με κοινωνικό στίχο και ξαφνικά να βρεθείς να χορεύεις σε Ska ρυθμούς και να ακούς ένα κομμάτι για την παιδική σου ηλικία. Δεν είναι κάτι περίεργο επίσης, το να ξεκινήσει ένα reggae κομμάτι και μέχρι να τελειώσει να έχει μετατραπεί με ένα μαγικό τρόπο, σε ένα rock κομμάτι..

Τα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που επέλεξαν να διασκευάσουν και να παρουσιάζουν στα live τους, είναι αγαπημένα και ιδιαίτερα κομμάτια διαχρονικής αξίας, μεγάλων δημιουργών. Ελληνικά, Αγγλικά, ακόμη και Ισπανόφωνα, διασκευασμένα με τρόπο που δεν τα έχουμε ξανά ακούσει και σίγουρα οι διακυμάνσεις και οι δυναμικές είναι κάποια από τα στοιχεία που κερδίζουν την προσοχή και το χειροκρότημα σου.

Το 2016 & 2017 βρέθηκαν στα Top 10 hits του MAD με το κομμάτι “Καρδιά από πάγο” σε μία συνεργασία του Ρήγα Σκεπετάρη με τον “Λάγνη” Χρήστο Πανοηλία και τον Dj Rico, μέσω της οικογένειας της 5th Season Records με ένα πανέμορφο videoclip γυρισμένο εξ’ ολοκλήρου στη Σύρο. Το 2017 συνέχισαν με το Digital Single “Τη νύχτα η πόλη” και ένα videoclip όπου και αυτό θυμίζει ταινία μικρού μήκους γυρισμένο στη νυχτερινή Αθήνα και πλέον ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τα νέα τους κομμάτια..

The Band:
Ρήγας Σκεπετάρης (φωνή, στίχοι)
Παναγιώτης Γκουτζιάνας (drums)
Νίκος Προμπονάς (κιθάρα)
Ερμής Γεωργιάδης (πλήκτρα)
Νάνσυ Αγγελάκη (κρουστά)
Φάνης Τσουγκριάνης (μπάσο)
Facebook – https://www.facebook.com/full2riga/
Youtube – https://www.youtube.com/c/RigasSkepetaris
Shot by: Rallou fasouraki Studio Μελενίκου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μ. Τρίτη 23.4
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: €5

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τ. 210 3234095
Email: [email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων