DREAM FASHION CHARITY GALA

DREAMFASHION CHARITY GALA 15 MAΪOY 2019

 

‘’Ο Χρήστος Πετρίδης & η Αναστασία Γκούβα παρουσιάζουν ξανά το λαμπερό show!‘’

 

Το λαμπερό show με τίτλο DREAM FASHION CHARITY GALA που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαϊου 2019 αυτή τη φορά στο πανέμορφο κτήμα Royal Garden στον Ασπρόπυργο θα παρουσιάσουν ξανά ο Χρήστος Πετρίδης και η Αναστασία Γκούβα, δημιουργοί της Dreamteam !

H μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση που αναμένεται να παρακολουθήσουν πάλι εκατοντάδες κόσμου συνδιοργανώνεται από το Γυναικείο Κίνημα του Δήμου Ασπροπύργου και το φορέα Dreamteam και σκοπό έχει να υποστηρίξει τα παιδιά, το περιβάλλον & τα ζώα μιας και αυτός είναι ο σκοπός της Dreamteam !

Η βραδιά θα περιλαμβάνει επιδείξεις μόδας Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και γνωστών brands, καλλιτεχνικά shows, τραγούδι, χορό, ομιλίες, σε ένα περιβάλλον μοναδικό και ιδιαίτερο !

Έτσι όλοι μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και την αγάπη τους για την προσφορά και τον εθελοντισμό…για έναν καλύτερο κόσμο !

Σε λίγες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και το ‘’πως’’ θα μπορέσετε να   παραβρεθείτε στο Dream Fashion Charity Gala !

Φωτογραφίες: Νίκος Αποστολόπουλος

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Άλλες εποχές του Χάρολντ Πίντερ

Άλλες εποχές του Χάρολντ Πίντερ Σκηνοθεσία: Άρης Τρουπάκης Θέατρο της Οδού Κυκλάδων Από τις 10 Μαΐου, κάθε Τετάρτη & Κυριακή στις 20:00, Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο στις 21:00

Δίπλα σου – Δημήτρης Γαλίτης

Δίπλα σου – Δημήτρης Γαλίτης Μουσική: Δημήτρης Γαλίτης Στίχοι: Μαρία Παπαδάκη   Δίπλα σου νιώθω δυνατός, ένας μικρός δημιουργός Καρδιά μου βγες και παραδώσου, έχεις

Pearl Jam “Wreckage”

Pearl Jam “Wreckage”   Από το πολύ-αναμενόμενο άλμπουμ “Dark Matter” που κυκλοφορεί αύριο, στις 19.04.2024.     ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ “WRECKAGE” ΨΗΦΙΑΚΑ https://pearljam.lnk.to/wreckagegrePR   Dark Matter