Howe Gelb(Giant Sand) @ FAUST

Howe Gelb
(Giant Sand)

The piano, the guitar…the man
Κυριακή 5 Μαΐου 2019
Faust
Special guest: Remi & the road
Είναι θέμα μεγάλης αγάπης αυτή η επίσκεψη του Howe Gelb στην Ελλάδα.

Υπάρχουν κάποιες μορφές που ζουν εκεί στο περιθώριο, εκεί που μόνο το αυθεντικό επιβιώνει. Ο Howe είναι μια από αυτές. Ένας μοναχικός-μοναδικός ήρωας, ένας αυθεντικός καλλιτέχνης που έχει σταθεί πηγή έμπνευσης για γενιές. Μια πηγή φωτός, ένας παλμός ζωής…. Όσοι ξέρουν θα συμφωνήσουν: Τι θα ήταν η «Americana» εάν δεν υπήρχε αυτός, ο άνθρωπος αυτός…; Oσοι δεν ξέρουν ας κοπιάσουν κοντά να ακούσουν τη φωνή της ερήμου….

Ως μοναχικός περιπλανώμενος τροβαδούρος, ο Howe Gelb θα μας αγγίξει με την φωνή του, την κιθάρα του, το πιάνο του, τις ιστορίες του…
Πουθενά καλύτερα από το Faust και θα είμαστε όλοι εκεί.
2019 Bio: Howe Gelb & Giant Sand
Ενίοτε τα βιογραφικά των συγκροτημάτων εμφανίζουν κάποια «θεματάκια»…. τα διαβάζεις και νομίζεις ότι ο συντάκτης προσπαθεί να σου πουλήσει κάτι. Στις μέρες μας, οι μπάντες είναι μπράντες και στο βιογραφικό τους αντιμετωπίζονται ως «προϊόν» και όχι ως καλλιτέχνες και ως εκ τούτου «το εμπόριο γίνεται μπροστά στα μάτια του θεατή».
Και αφού τα ξεκαθαρίσαμε όλα αυτά, πάμε τώρα από την αρχή!
Ο Howe Gelb διάλεξε το δικό του όνομα ως παιδί, μιας και δε συμφωνούσε με την αισθητική της μητέρας του. Γεννήθηκε με ένα καλό μάτι και για αυτό πέρασε όλη την ύπαρξή του διαπραγματευόμενος σε ένα 2-διαστάσεων σύμπαν. Παρόλα αυτά, οδηγεί το αυτοκίνητο του όπως παίζει κιθάρα, χωρίς να έχει ποτέ ούτε ένα ατύχημα, παρά το ότι έχει οργώσει μπρος- πίσω, πάνω- κάτω και πέρα – δώθε την Αμερική οδηγώντας σε ένα δυσδιάστατο κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι ο εγκέφαλός του έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη οπτική και μάλλον δε βλέπει τα πράγματα όπως εσείς, αλλά ούτε εσείς τα βλέπετε όπως αυτός.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το official video για το τραγούδι Shiver του Howe Gelb, σε παραγωγή του Bill Carter. Το τραγούδι αρχικά βγήκε στο άλμπουμ των Giant Sand, Chore of Enchantment. Μέλητων Giant Sand: Howe Gelb, Joey Burns, John Convertino
https://www.youtube.com/watch?v=Iw36XqeGi5I

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου.

Τιμή εισιτηρίου
15 ευρώ
* Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου. Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό.

Σημεία Προπώλησης

Δίκτυο viva
Online: www.viva.gr
Τηλεφωνικά: στο 11876

Φυσικά σημεία: Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης).

FAUST
Bar – Theatre – Arts
Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11,
150 60 Κέντρο Αθήνας Τηλ.: 213 3234 095

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα