“THE SUNSET LIMITED”-Cormac McCarthy/ έρχεται τον Οκτώβριο Τρένο στο Ρουφ

THE SUNSET LIMITED

του Cormac McCarthy

 Από  τον Οκτώβριο στο Τρένο στο Ρουφ

Η εταιρία θεατρικών παραγωγών A PRIORI παρουσιάζει από τον Οκτώβριο 2019 στο θεατρικό βαγόνι στο Ρουφ τη νέα της θεατρική πρόταση, ΤΗΕ SUNSET LIMITED του Cormac McCarthy, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

 

Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Μάνος Ζαχαράκος και Σταύρος Καλλιγάς. Η παράσταση αυτή είναι η πρώτη τους καλλιτεχνική συνεργασία και η όμορφη περίοδος των προβών έχει ήδη ξεκινήσει!

 

Υπόθεση

Ένας λευκός, καθηγητής πανεπιστημίου, στέκεται στην αποβάθρα του μετρό έτοιμος να κάνει «το μεγάλο άλμα». Ένας μαύρος, πρώην κατάδικος, τον αρπάζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Όταν ο καθηγητής συνέρχεται από το σοκ, είναι μες στο βαγόνι παρέα με τον νέο του φίλο.

Η ψυχο-πνευματική κατάσταση του καθηγητή είναι τόσο σκοτεινή που ανοίγει μονοπάτια για έντονες φιλοσοφικές συζητήσεις, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιστεύω του και το υπαρξιακό του τέλμα. Από την άλλη ο πρώην κατάδικος προσπαθεί να βρει μια χαραμάδα, ώστε να καταφέρει περάσει μια μονάχα αχτίδα φωτός.

Θα το καταφέρει;

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά»

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά»   25 χρόνια number one, 25 χρόνια στην κορυφή. Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της στη δισκογραφία