Μια Απίθανη Σχέση Long Shot

Μια Απίθανη Σχέση
Long Shot

 

16 Μαΐου στους κινηματογράφους από την ODEON

Δείτε το τρέιλερ: https://youtu.be/O2DizHOQAiI

Σαρλίζ Θερόν και Σεθ Ρόγκεν συναντιούνται στην κομεντί του καλοκαιρού και μας δείχνουν πως το δύσκολο δεν είναι αδύνατο!

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Εκείνος, συγγραφέας σκληρών πολιτικών λόγων με ταλέντο στους μπελάδες. Εκείνη, κορυφαία διπλωμάτης με ταλέντο σε… όλα. Όταν ο Φρεντ Φλάρσκι (Σεθ Ρόγκεν) ξανασυναντά τον πρώτο του έρωτα που τυχαίνει να είναι επίσης Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, τη Σάρλοτ Φιλντ (Σαρλίζ Θερόν), την γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τις αναμνήσεις του από τον νεανικό της ιδεαλισμό. Καθώς εκείνη είναι έτοιμη να βάλει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, προσλαμβάνει τον Φρεντ για να δώσει ζωντάνια στους προεκλογικούς της λόγους και η παράφορη χημεία τους οδηγεί σε ένα παράνομο, αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο δίνοντας νέο νόημα στην έννοια «διεθνείς σχέσεις». Η απερίσκεπτη ανεμελιά του Φρεντ όμως θα μπορούσε να καταστρέψει την καμπάνια πριν καν ξεκινήσει…

Το πιο αταίριαστο ζευγάρι

Αρκετά χρόνια πριν ο Έβαν Γκόλντμπεργκ, παραγωγός κορυφαίων κωμωδιών όπως Με την Πρώτη, Superbad, Φούντα Εξπρές, Η Συνέντευξη, 50/50 και This is the End μεταξύ άλλων, συνεργαστεί με τον ταλαντούχο ηθοποιό Σεθ Ρόγκεν, φανταζόταν έναν ήρωα σαν τον εαυτό του που είχε γίνει πλέον κυνικός σε όλα, από την πολιτική μέχρι τον έρωτα αφού τίποτα δεν του πήγαινε όπως θα ήθελε. Τι θα γινόταν αν αυτός ο τύπος ερωτευόταν μια γυναίκα γεμάτη ενέργεια, φως και δύναμη και έπρεπε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο ώστε να είναι μαζί της; Έτσι γεννήθηκε ο Φρεντ Φλάρσκι και η Σάρλοτ Φιλντ. Ήταν ο Γουίβερ, ο τότε προσωπικός βοηθός του Ρόγκεν που ένιωσε ότι υπάρχει μια ευκαιρία για τον Ρόγκεν σε αυτή την ιστορία. Όταν δε η Σαρλίζ Θερόν ανέλαβε να ενσαρκώσει την Σάρλοτ, η ασυμβατότητα του ζευγαριού πήρε ακόμα μεγαλύτερη έννοια.

Φλάρσκι και Σάρλοτ

«Ο Φρεντ είναι ένας ιδεαλιστής που δεν κατάφερε να γίνει αυτό που ήλπιζε. Νομίζω ότι ο ίδιος θα περιέγραφε τον εαυτό του ως φοβερά ηθικό αλλά και υποτιμημένο δημοσιογράφο που δεν έχει λάβει αναγνώριση για τα ρίσκα που παίρνει και τη δουλειά που παράγει. Είναι επίσης αυτοκαταστροφικός, χωρίς ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση», σχολιάζει ο πρωταγωνιστής Σεθ Ρόγκεν που έχουμε απολαύσει σε μερικές από τις καλύτερες κωμωδίες της δεκαετίας. Η Σάρλοτ τον βοηθά να αλλάξει τον εαυτό του κι εκείνος τη βοηθά να αλλάξει τον κόσμο. Εκείνη δεν έχει ξεχάσει τη σπίθα που είχε μέσα της όταν ήταν νέα και αυτός φροντίζει να φέρνει συνεχώς στην επιφάνεια την ιδεαλιστική της πλευρά. Ο Φρεντ είναι η αφορμή για να θυμηθεί εκείνη τους λόγους που την έσπρωξαν στην πολιτική. Αν ο Φρεντ δεν κατάφερε να αλλάξει ούτε μια γειτονιά, η Σάρλοτ έχει κατατήσει τις ανώτερες θέσεις και ετοιμάζεται να αλλάξει μια ολόκληρη χώρα.

Για τη βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν, ένας λόγος που την ώθησε να ενσαρκώσει τη Σάρλοτ είναι ότι αντανακλά μια απόλυτα σημερινή κατάσταση όπου η δύναμη των γυναικών στον κόσμο δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά μεγαλύτερη. «Η Σάρλοτ είναι το “σήμερα”. Βρίσκεται στην απαιτητική θέση που βρίσκονται πολλές γυναίκες σε αυτήν την εποχή. Προσπαθεί να βγάλει άκρη με όλα όσα γεμίζουν τη μέρα της, όπως δουλειά, ιδανικά και προσωπική ζωή», σχολιάζει η Θερόν.

Το ειδύλλιο ανά τον κόσμο

Το «Μια Απίθανη Σχέση» είναι μια μοντέρνα κωμωδία που επισκέπτεται μέρη όλου του κόσμου, από τη Ν. Υόρκη και την Ουάσινγκτον μέχρι τη Σουηδία, την Αργεντινή, την Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες, ένα στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες σύγχρονες κωμωδίες.

Για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα σε τόσο σοφιστικέ μέρη, ο σκηνοθέτης Τζόναθαν Λεβίν (50/50) συνεργάστηκε με μια πολυσύνθετη ομάδα συνεργατών, της οποίας ηγήθηκε ο Ιβ Μπελανζέ, διευθυντής φωτογραφίας σε αναγνωρισμένα φιλμ και σειρές όπως τα Dallas Buyers Club, Big Little Lies, Αιχμηρά Αντικείμενα κ.ά. Μέσα από τη σπουδαία δουλειά του, ο Μπλανζέ, κατάφερε να φέρει ένα ζεστό και φυσικό κινηματογραφικό στιλ στην πιο ξεκαρδιστική κομεντί του καλοκαιριού!

Στοιχεία για την ταινία:

Σκηνοθεσία Τζόναθαν Λεβίν
Σενάριο Νταν Στέρλινγκ, Λιζ Χάνα
Παραγωγή Σαρλίζ, Θερόν, AJ Ντιξ, Μπεθ Κόνο, Έβαν Γκόλντμπεργκ,

Τζέιμς Γουίβερ, Σεθ Ρόγκεν

Ηθοποιοί Σαρλίζ Θερόν, Σεθ Ρόγκεν, Ο’Σι Τζάκσον Τζούνιορ, Άντι Σέρκις, Τζουν Νταϊάν Ράφαελ, Μπόμπ  Όντενκερκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ
Φωτογραφία Ιβ Μπελανζέ
Μοντάζ Μελίσα Μπρέθερτον, Έβαν Χένκε
Διεύθυνση Παραγωγής Καλίνα Ιβάνοφ
Μουσική Μάρκο Μπελτράμι, Μάιλς Χάνκινς
Διάρκεια 115’
Διανομή ΟDEON
Είδος Κωμωδία

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων