«Πριν την Ηχώ», ένα εικαστικό βιβλίο

Ο Αριστομένης Θεοδωρόπουλος παρουσιάζει

το «Πριν την Ηχώ», ένα εικαστικό βιβλίο,

το οποίο θα κυκλοφορήσει στο πλαίσιο της 2ης ατομικής του έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί

από την Παρασκευή 10 Μαΐου έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο Boiler – Project Space, που βρίσκεται στον 2ο όροφο του γνωστού χώρου στο Μοναστηράκι, εγκαινιάζοντας νέες δράσεις, πέρα από τις συναυλίες και τις προβολές που διοργανώνει η ομάδα του εδώ και μία εξαετία.

Το «Πριν την Ηχώ» έρχεται ως συνέχεια της αφήγησης και της αναζήτησης που ξεκίνησαν με το «ΕΔΩ», την οπτικοακουστική εισαγωγή στο σύμπαν του ΦΕΥ, το οποίο κυκλοφόρησε σε μορφή δίσκου και παρουσιάστηκε στην 1η ατομική έκθεση του καλλιτέχνη, το φθινόπωρο του 2018.

Το βιβλίο και η έκθεση περιλαμβάνουν 46 σχέδια χωρισμένα σε 23 ζεύγη, που τείνουν προς τον μινιμαλισμό και την αφαίρεση, τόσο στην τεχνική τους, η οποία συνδυάζει την αυτόματη γραφή και το αυτόματο σχέδιο, με μοναδικό μέσο τη μαύρη μπογιά σε χαρτί, όσο και στη θεματική αφαιρετικότητα, που αντικατοπτρίζεται από τη σύνδεση των έργων με τον αρχαίο μύθο της νύμφης Ηχούς.

Ο Αριστομένης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και σπούδασε ζωγραφική στην Α.Σ.Κ.Τ. Είναι ενεργός εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία στον χώρο των εικαστικών και της μουσικής, με πολλαπλές συμμετοχές και δράσεις, ενώ τον τελευταίο χρόνο κυκλοφορεί την προσωπική του δουλειά υπό τον τίτλο ΦΕΥ (FEF).

Εγκαίνια: Παρασκευή 10 Μαΐου, 20:00-00:00

Διάρκεια: Παρασκευή 10 Μαΐου – Παρασκευή 17 Μαΐου

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο – Παρασκευή 17:00-23:00

Boiler – Project Space, Βλαχάβα 9 (2ος όροφος), Αθήνα, Μοναστηράκι, 10551

 

Το βιβλίο «ΦΕΥ: Πριν την Ηχώ» θα κυκλοφορήσει σε 111 αριθμημένα αντίτυπα και θα είναι διαθέσιμο στην έκθεση και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/445956949484028

website: www.athfef.com | Email: [email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Το ‘’τυχερό αστέρι’’ από “White Muses”

Τρεις γυναίκες, τρεις μούσες, που με την αρμονία των αντιστικτικών τριφωνιών τους αλλά και τη δύναμη της θηλυκής τους ενέργειας, υποστηρίζουν το όνομά τους και