Έλληνες chefs στο Dine Wednesdays του Island.

Διακεκριμένοι Έλληνες chefs στο Dine Wednesdays του Island.

 

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία, αφιερώνει τιςΤετάρτες στο Dine Wednesdays, παρουσιάζοντας καθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef ξεκινώντας από τις 22 Μαΐου 2019.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες διακεκριμένων Ελλήνων σεφ σε ένα ξεχωριστό μενού ειδικά διαμορφωμένο για το Dine Wednesdays στο Island.

Το πρόγραμμα του Dine Wednesdays περιλαμβάνει κορυφαία ονόματα της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής με εθνικές και διεθνείς διακρίσεις και αστέρια Michelin:

22/5 Νίκος Καραθάνος (Cookoovaya)

29/5 Γκίκας Ξενάκης (Aleria)

5/6 Δήμος Μπαλόπουλος (Frater & Soror)

12/6 Άνταμ Κοντοβάς

19/6 Μιχάλης Νουρλούγλου (Premiere Restaurant – InterContinental Hotel)

26/6 Δήμος Σαμουράκης (7 Food Sins)

3/7 Γιώργος Παπακώστας (Vittoria Gati)

17/7 Δημήτρης Σκαρμούτσος (ΙLiOS)

24/7 Γιάννης Παρίκος (Varoulko)

31/7 Nίκος Θωμάς (SIMUL)

Το Dine Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22, ενώ έχει τη μουσική υπογραφή του Pepper 96.6.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564

Ιsland

27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα

Instagram: @islandathensriviera

Facebook: Island Athens Riviera

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Το “Christmas Miracle” των χαρισματικών Στέλιου Κερασίδη & Barbara Argyrou!

Το “Christmas Miracle” των χαρισματικών Στέλιου Κερασίδη & Barbara Argyrou!   Ο διακεκριμένος κλασικός 12χρονος συνθέτης και πιανίστας Στέλιος Κερασίδης, μας παρουσιάζει μια νέα Χριστουγεννιάτικη κυκλοφορία, σε συνεργασία με την ταλαντούχα

Ονορέ ντε Μπαλζάκ Αντίο

Ονορέ ντε Μπαλζάκ Αντίο Μετάφραση: Έφη Κορομηλά Σελίδες: 176, Τιμή: 12.72 ευρώ ISBN: 978-960-229-373-7 Εκδόσεις Ερατώ Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ερατώ για πρώτη φορά στην ελληνική

«Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ» | ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

«Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ» Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του ΜΑΙΚ ΤΖΑΜΑΛΗΣ Εκδόσεις Φλοίσβος   Πρεμιέρα Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις  16:00 Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:00