ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

Ζητούνται άνδρες και γυναίκες performers/ηθοποιοί για την θεατρική παράσταση “ΟΔΥΣΣΕΙΑ” που θα ανέβει σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου και διασκευή Στρατή Πασχάλη.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έως 35 ετών και να έχουν γνώσεις χορού και τραγουδιού. Επιπλέον γνώση ακροβατικών θα εκτιμηθεί.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στο Θέατρο Ολύμπια (Ακαδημίας 59, Αθήνα). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δώσουν το παρόν από τις 10:00 έως τις 14:00 και θα χωριστούν σεgroups ανάλογα με την ώρα προσέλευσης τους.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να προσέλθουν στον χώρο με άνετη αθλητική ένδυση και να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο βιογραφικό σημείωμα και 2 φωτογραφίες (πρόσωπο & ολόσωμη).

Η “ΟΔΥΣΣΕΙΑ” θα ανέβει την θεατρική σεζόν 2019-2020, στο Θέατρο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου. Την διασκευή του κειμένου έχει αναλάβει ο ποιητής  Στρατής Πασχάλης, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Μανόλης Παντελιδάκης. Video Art και 3D θα κάνει ο Νίκος Σούλης, πρωτότυπη μουσική και τραγούδια θα γράψει ο Μιλτιάδης Παπαστάμου και τον σχεδιασμό των φωτισμών θα επιμεληθεί η Στέλλα Κάλτσου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ερμηνεύσουν οι Στέλιος Μάινας(Όμηρος) και Γιώργος Χριστοδούλου (Οδυσσέας).

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο