Η «Γυμνή Αλήθεια» στην Aqua Gallery  

Η «Γυμνή Αλήθεια» στην Aqua Gallery  

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Η Γυμνή Αλήθεια» που διοργανώνει ο φορέας πολιτιστικών δράσεων Restart στην Aqua Gallery της Σαντορίνης.

Η πρώτη έκθεση που φιλοξενείται στο Art Hotel για τη θερινή περίοδο 2019, παρουσιάζει έργα 26 σύγχρονων εικαστικών καλλιτεχνών, σε επιμέλεια της ιστορικού Τέχνης Όλγας Λατουσάκη.

 

Με ενθουσιασμό, οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες που ταξίδεψαν στη Σαντορίνη αλλά και τα διευθύνοντα στελέχη της Aqua Vista Hotels, σηματοδότησαν την έναρξη της φετινής εκθεσιακής περιόδου για τη βραβευμένη γκαλερί του γνωστού ομίλου διαχείρισης ξενοδοχείων.

Η επιμελήτρια της έκθεσης κα. Λατουσάκη σημειώνει:

«Πότε ένας άνθρωπος είναι γυμνός; Άραγε το γυμνό αφορά μόνο τα ρούχα, την ενδυμασία και το γυμνό σώμα; Η πραγματική γύμνια και ειλικρίνεια μπορεί να υπάρχει και μέσα σε ένα ντυμένο σώμα με ένα βλέμμα που δεν κρύβεται. Γυμνός μπορεί να χαρακτηριστεί εκείνος του οποίου τίποτα δε βαραίνει την σκέψη, τη συνείδηση και την ψυχή. Εκείνος που δεν έχει τίποτα να φοβάται ή εκείνος που έχει ζήσει πολλά. Και αδιαμφισβήτητα, το πώς ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί και αντιλαμβάνεται το γυμνό, την αλήθεια και την ανθρώπινη ειλικρίνεια, έχει μεγάλο κοινωνικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον».

Συμμετέχουν οι:

Μαρία Βαμβακίδη, Νατάσσα Βλαχάκη, Ελένη Γρίβα, Μιχάλης Ελευθερίου, Γεράσιμος Θωμάς, Άρης Καϊάφας, Γιώργος Καστανάκης, Γιάννης Κορνήλιος, Χαράλαμπος Κρυσταλλογιάννης, Ευάγγελος Λιούγκας, Κωνσταντία Μακρή, Σοφία-Ελένα Μαχαίρα, Ούλη Μοιρασγέτη, Μελίνα Μωισιδέλη, Χάρης Παμφίλης, Σουζάνα Παπακαλιάτη, Ευδοξία Παπασάββα, Δημήτρης Ριμπάς, Χριστίνα Σγουρίδη, Αθηνά Τζέη, Γεωργία Τρούλη, Φαίη Τσακαλίδου, Ελένη Τσαλδίρη, Κατερίνα Τσίτσελα, Κυριάκος Φραγκοζίδης, Φαίδρα Χάρδα.

Η έκθεση- που είναι επισκέψιμη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου.

 

Το  Restart – ο μόνος κεντρικός συντονιστικός φορέας που εξειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό, συνεχίζει να προβάλλει τις δουλειές των Ελλήνων καλλιτεχνών αξιοποιώντας τα πολυτελή καταλύματα των δημοφιλών ταξιδιωτικών προορισμών.

Ενισχύοντας τον Πολιτιστικό Τουρισμό, διοργανώνει και παρουσιάζει εικαστικές εκθέσεις -ζωγραφική, γλυπτική, video art, installations, performing- μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, χοροθέατρο, βραδιές ποίησης και άλλα αξιόλογα πολιτιστικά δρώμενα, αποτελώντας αξιόπιστο εργαλείο Πολιτιστικής διαχείρισης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΕΟΤ.

https://www.facebook.com/restartcontemporary/

http://www.aquavistahotels.com/

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΚΑΣ FUZZ CLUB

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΚΑΣ FUZZ CLUB Παρασκευή 12 Απριλίου 21:00     Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… Ξανά! Στη σκηνή του Fuzz Club. Για μία μοναδική εμφάνιση την

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από