Ιούνιος στη μουσική σκηνή του Faust!

Το καλοκαίρι μπορεί να έρχεται διστακτικά, εμείς όμως, δεν διστάζουμε να φέρουμε τις καλύτερες και πιο ψαγμένες μπάντες
και τον Ιούνιο στη μουσική σκηνή του Faust!
Σας περιμένουμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ

DJ PLAYMO (AKA PLAYMO’BILL)

Tο FAUST BarTheatreArts γιορτάζει την πρώτη μέρα του καλοκαιριού με τον dj PlayMo Bill Kominos στα dexx του! Με ελεύθερη είσοδο!

 

Ο Dj PlayMo (aka PlayMo’Bill) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Αρχές του ´90 ήρθε στην Ελλάδα και από το 1994 ξεκίνησε να παίζει μουσική στο Αίγιο. Το ’98 ανέβηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε να αναμιγνύει το παλιό με το καινούργιο μέσα από την παγκόσμια μουσική και δημιούργησε ένα ιδιαίτερο freestyle επηρεασμένο από Afro, Brazil, Latin, Disco, Jazz, Funk, Electro, Brakes, Hip Hop και βαριές μπάσο γραμμές.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχει βρεθεί στα decks με διάφορους djs και μουσικούς παραγωγούς (όπως Bonobo, Quantic, TM Juke, Alice Russel, Andy Smith, Belleruche, Guts, Lack Of Afro,JStar, Dj. Food και άλλους).

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος ελεύθερη

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ

MAN WITH A BAND, PRIDE

Οι Man With A Band, το Music Project που έχει παρουσιάσει στα Live Events του πάνω από 20 διαφορετικούς νέους τραγουδιστές, παρουσιάζει στα πλαίσια του Athens Pride Week και λίγο πριν από τα δεύτερα γενέθλιά του, μία μουσική παράσταση αφιερωμένη στην υπερηφάνεια! «Origins» (aka Παύλος Φαντέλ), Ιωάννα Τσίρη και Tracy Jameta ενώνουν τις φωνές τους για να παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα που θα κινείται σε pop / rock και funky ρυθμούς, εμπλουτισμένο με τίτλους τραγουδιών που έχουν σχετιστεί με την LGBTQI κοινότητα. Τις ερμηνείες των τραγουδιστών θα συνοδεύσουν video art clips αλλά και ζωντανά performances / acts που θα διαπραγματευτούν ζητήματα όπως η ένταξη, η αποδοχή και τα κοινωνικά στερεότυπα. Οι Man With A Band για άλλη μία φορά πρωτοπορούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο κάνοντας blend φωνές, μουσικές επιρροές και μέσα έκφρασης και υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε μία «ιστορία υπερηφάνειας»!

Μουσικοί:

Φωνή 1: Παύλος Φαντέλ

Φωνή 2: Ιωάννα Τσίρη

Φωνή 3: Tracy Jameta

Κιθάρα (ηλεκτρική & ακουστική): Απόστολος Καρατζάς

Πλήκτρα: Όλγα Γαλανάκη

Τύμπανα: Σάκης Κότσιρας

Μπάσο: Γιάννης Δάρδας

Σαξόφωνο: Ιωάννα Βλάσση

Παραγωγή οπτικού υλικού (βίντεο): Θεοφάνης Γκουντινάκης & Ιλένια Λέκκα

Επιμέλεια Performances / Performance Trainer: Jo Soul (Γεωργία Αχιλλεοπούλου)

Ώρα Έναρξης: 22:00

Τιμή εισόδου: 6,00€ (χωρίς ποτό)

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ

BLUE BALLS

Με ένα πρόγραμμα Rock και Funk διασκευών με το δικό τους ξεχωριστό, μη αναμενόμενο ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια, υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη wtf στιγμές, γέλιο αλλά και ασταμάτητο χορό!

Οι Blueballs δεν ακολουθούν κανόνες και σε προ(σ)καλούν να κάνεις το ίδιο!

Ελάτε να γιορτάσουμε σε ένα πάρτυ, γεμάτο εκπλήξεις, όπως άλλωστε, συνηθίζεται σε κάθε εμφάνιση των Blueballs.

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ

LEONTAS

Οι LEONTAS είναι ένα ροκ ντουέτο, το οποίο σχηματίστηκε το 2015 στο Λονδίνο από τον κιθαρίστα Alex Munteanu  και τον ντράμερ Scott Collier. Γνωρίστηκαν σε μία οντισιόν στο Κάμντεν και συνειδητοποίησαν ότι τα δύο μουσικά τους στύλ ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους. Έτσι το συγκρότημα LEONTAS δημιουργήθηκε κάπου στα Μουσικά Στούντιο του Κάμντεν.

Στόχος τους να ακουστούν δυνατά και καθαρά και να προβάλλουν, μέσω της μουσικής τους και των στίχων τους, τις προσωπικές και κοινωνικές τους ανησυχίες. Ο Scott είναι στα ντραμς και τα φωνητικά, ενώ ο Άλεξ παίζει κιθάρα και τραγουδά.

Το 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP άλμπουμ με τίτλο “With love” και το 2017 κυκλοφόρησαν το double single “Stand out” ηχογραφημένο από ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος. Στη συνέχεια, ακολούθησε το single “Rhythm + Blues” το οποίο ακούστηκε στον αέρα βρετανικών ραδιοφώνων, αλλά και σε Η.Π.Α., Αυστραλία, Ολλανδία κ.α.

Οι LEONTAS έρχονται στην Αθήνα, στη σκηνή του Faust στις 7 Ιουνίου για να μας συστήσουν στον ιδιαίτερο, δυναμικό και εκρηκτικό ήχο τους!

 

——————————————————————————————————–

LEONTAS are a rock duo formed in London 2015 consisting of singer and

guitarist Alex Munteanu and drummer Scott Collier after meeting at an audition for a separate band in Camden. After the two bonded, realising their musical styles fitted perfectly together LEONTAS was born in Camden’s Creation Studios.

 

Now their goal is to sound louder, more aggressive and express their social and personal beliefs through their lyrics. The idea is to have Scott on drums and vocals and Alex on the other hand doing vocals and playing the guitar, where he combines 3 amps to achieve his huge monster of a sound.

 

In December 2016 they released their debut EP ‘With Love’ which set their foot on the scene and only hinted of what is to come. Their comeback was in 2017 when they released their double single Stand Out, recorded live it captures the band’s dynamic and energetic vibe from their live performances and further solidified their unique signature sound.

 

They’re follow up single ‘Rhythm + Blues’ was released in July 2018, quickly gaining national attention by  the likes of BBC Introducing, Kerrang! Radio, Total Rock Radio and many more, and also hit the waves of international radios in USA, Australia, New Zealand, Netherlands and more.

 

With plenty of shows and festivals line-up, new material coming out, expect to hear a lot more from the Lion duo.

 

Website: https://www.leontas.com/

Facebook: https://www.facebook.com/leontasofficial/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6sEKKucCcNQtylWLplRTzL

Soundcloud: https://soundcloud.com/leontas-565594766

Instagram: https://www.instagram.com/leontasofficial/

Twitter: https://twitter.com/leontasofficial

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVoyrOezl6T0IsXEOqWOZEg

 

Now – Live Video: https://www.youtube.com/watch?v=7HMvnoxJuWs

 

Contact: [email protected]

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€(με κράτηση, χωρίς ποτό)

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/music/faust/leontas/

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

D.K. & THE BAND WITH STEAMROLLERS ROCK ‘N’ ROLL PARTY

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Faust: Rock ‘n’ Roll – Rockabilly Explosion με τους D.K. & The Band ζωντανά και τους SteamRollers να χορεύουν μέχρι τελικής πτώσης!

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος ελεύθερη

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

KINGS FOR A DAY

Οι Kings For A Day έρχονται να ανεβάσουν το θερμόμετρο με μερικές από τις πιο αγαπημένες pop & rock επιτυχίες από τα 70’s μέχρι σήμερα.

 

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση χωρίς ποτό)

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

SOLASTAS :+: NORTHERN SOUNDS

Οι Sòlastas έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του FAUST με μυσταγωγικές μουσικές του Βορρά. Παραδοσιακή μουσική από την Ιρλανδία, Σκωτία, Σουηδία, τις χώρες των Sami, τα Απαλλάχια Όρη ,διασκευές από Thom Yorke, Fever Ray,  Röyksopp, αλλά και δικές τους μουσικές συνθέσεις.

Χρησιμοποιώντας αντισυμβατικά όργανα, όπως τη Σουηδική μεσαιωνική nyckelharpa(ένα μεγάλο βιολί με ξύλινα κλειδιά και συμπαθητικές χορδές) ή την Πορτογαλική μαντόλα.

Τραγούδια για τη θάλασσα,την  αγάπη, την εργασία,  τον πόλεμο και το φανταστικό με φωνητικές τεχνικές όπως αυτή του αρχαίου Σουηδικού kulning, αλλά και του Sami σαμανικού joik.

Guest performance: Μέλη της χορωδίας Curfá Gaelic/Nordic Choir

Αρβανίτου Αγγελική- σοπράνο

Τσάμη Ελένη- άλτο

Γαλανάκης Οδυσσέας- τενόρος/βαρύτονος

Κόντος Άγις- μπάσος

Bιογραφικό  Sòlastas :

Οι Sòlastas παίζουν world music, κυρίως άγνωστα τραγούδια στην αγγλική και γαέλικη γλώσσα από Ιρλανδία, Σκωτία, αλλά και σαμανικούς σκοπούς από τη Λαπωνία, παραδοσιακή μουσική από τη Σουηδία, τα Απαλάχια Όρη, τη γυναικεία παράδοση του Χεράτ (Καμπούλ), το Αφγανιστάν, την Ελλάδα, τη θρησκευτική μεσαιωνική παράδοση της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Καταλονίας, καθώς και τη μουσική των Βαλκανίων σε δικές τους ενορχηστρώσεις βασισμένες στο ύφος του κάθε είδους.

Πολλά από τα τραγούδια είναι χωρίς τη συνοδεία οργάνων ή με όσο το δυνατό λιγότερα όργανα και η ενορχήστρωση είναι βασισμένη στην τεχνική των Sean Nós Gaelic και της σχολής των βάρδων. Η μπάντα ξεκίνησε ως ντουέτο το 2011 με το όνομα «Labrini Gioti & George Tsimbouksis Project», μέχρι το 2013 που ενώθηκαν με τον Αντώνη Πανταζή και ξεκίνησαν τους αυτοσχεδιασμούς & τα live με ηλεκτροακουστικό ήχο πάνω σε παραδοσιακές μουσικές που ήδη έπαιζαν.

Η μπάντα έχει παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Φαντάστικον 2016, στο 1ο, 2ο και 3o Φεστιβαλ Κέλτικης Μουσικής, στη μουσική σκηνή «1002 Νύχτες», στο «Poems ‘n crimes» , στο Gagarin music stage, Iανός, στο Ζάππειο, στο Ινστιτούτο Γκαίτε, μεταξύ άλλων.

Συνδιοργανώνει το Φεστιβάλ Κέλτικης Μουσικής. Συνεργάζεται με τον Ελληνο-Ιρλανδικό Σύλλογο, την Ιρλανδική και τη Βρετανική Πρεσβεία.

 

Μέλη :

Λαμπρινή Γιώτη: nyckelharpa, πιάνο, φωνή, έρευνα και επιμέλεια ρεπερτορίου

Γιώργος Τσιμπουξής: τρίχορδο μπουζούκι, κλασική κιθάρα, πορτογαλική μαντόλα

Αντώνης Πανταζής: αμερικάνικο μαντολίνο

Xάρης Κελλάρης: μπάσο, soundscapes

 

www.facebook.com/solastas

https://soundcloud.com/labri-giotto/solastas-live-antasticon-2016-mazesami-shaman

https://soundcloud.com/solastas-band/butterflyirish-traditional

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση χωρίς ποτό)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Hrach Altunyan Band

 

Οι Hrach Altunyan Band μετά απο αρκετό καιρό επιστρέφουν στο αγαπημένο Faust Bar!

Ένα εορταστικό live με ελεύθερη είσοδο και πολύ όρεξη για το τελευταίο live πριν το καλοκαίρι!

Οι Hrach Altunyan Band έχουν στο playlist κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο (Long Way Home, I’ve got the blues, Things I never said κ.α), αλλά και καινούργια τους κομμάτια, (The Love Game, The Road, Guide Me), πλαισιωμένα από φρέσκες διασκευές κομματιών που φέρνουν το blues στην σημερινή εποχή.

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος ελεύθερη

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

WHATEVER AT FAUST

All Night Party Hits | RnB | Trash

– Σε παρατησε η-o γκόμενα-ος? / Whatever

– Ακους πιο trash μουσική? / Whatever

– Ακους πιο mainstream? / Whatever.

– Θες να βγεις εξω? / Whatever

– Θες να τα πιεις? / Whatever

Θες… / Whatever.

Μια λέξη που ταιριάζει σε κάθε ερώτηση.

Μια λέξη που περιγράφει πολλές καταστάσεις.

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμή εισόδου: 5€

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

JBIZZ

Μια μπάντα αφιερωμένη με σεβασμό στον πιο εργατικό και δημιουργικό άνθρωπο του παγκόσμιου μουσικού θεάματος. Η μπάντα – φόρος τιμής στον ανυπέρβλητο Νονό της Soul JAMES BROWN: Τον μοναδικό τραγουδιστή, τραγουδοποιό, παραγωγό, χορευτή και αρχηγό μπάντας που θεωρείται ο πατέρας της Funk μουσικής.

Οι JBizz σας μεταφέρουν στην εποχή του μεγάλου καλλιτέχνη με εξαιρετική πιστότητα και πάθος. Μια πολυμελής μπάντα που σέβεται και αναπαράγει πιστά τα μοτίβα των τυμπάνων, τις γραμμές του μπάσου, τα riffs της κιθάρας, τα horn sections, τις μελωδίες και τα εκρηκτικά GROOVES του James Brown.

 

Η μπάντα αποτελείται από τους εξής μουσικούς:

 

Κώστας “Mr. Funk” Πέτρου: Φωνή

Μαμπρέ Κασαρτζιάν: Μπάσο

Άγγελος Διαμαντόπουλος: Τύμπανα

Νίκος Μίχας: Κιθάρα

Σπύρος Ζάρδας: Τρομπέτα

Δημήτρης Καγκλής: Σαξόφωνο

 

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση, χωρίς ποτό)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μάρτυρες, ακόμα μίας πετυχημένης και ιδιαίτερης βραδιάς, την Παρασκευή 21 Ιουνίου σε ένα πρόγραμμα…που αν το έχετε χάσει, πρέπει να το ζήσετε και αν το ζήσατε πρέπει να το χορτάσετε!

Ένα μοναδικό HipHop Live Show, με τον Μιθριδάτη να ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και το γνωστό ρεπερτόριο των Ημισκουμπρίων.

Ώρα Έναρξης: 22:30

Γενική Είσοδος: €6 [Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό]

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

ATHENSHIBARI PERFORMANCE AT FAUST

Η ομάδα AthenShibari έρχεται ξανά στο Faust και παρουσιάζει μια παράσταση πάνω στην τέχνη του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος.

Ώρα έναρξης: 21:30

Γενική είσοδος: 7€  (χωρίς ποτό)

 

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

FAUST

Τ. 210 3234095

Email: [email protected]

Follow us on Facebook & Instagram

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και