Bazaar Βιβλίου στο Μύρτιλο από τις εκδόσεις Anubis

         Bazaar Βιβλίου στο Μύρτιλο

 

Οι εκδόσεις Anubis με το πολυχώρο Μύρτιλλο διοργανώνουν Bazaar βιβλίου.

 

Σας προσκαλούμε μέσα στο ανοιξιάτικο περιβάλλον του Πάρκου Για το Παιδί και τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ) , δύο Σαββατοκύριακα 18- 19 και 25 και 26 Μαΐου από τις 12:00 έως 20:00, που θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τις εκδόσεις Anubis.

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε από κοντά να περιηγηθούμε στις περιπέτειες των εκδόσεων Anubis και να απολαύσετε ένα καφέ, ή ένα πιάτο από το ανανεωμένο μας menu, στον όμορφο χώρο μας!!!

 

Βιβλία για μικρούς και μεγάλους για να ζήσουμε την περιπέτεια αλλιώς….

 Σας περιμένουμε !!!

 

Μέρος των εσόδων θα προσφερθούν στο Μύρτιλλο.

 

Info: Μύρτιλλο Τριφυλλίας και Λάμψα Αμπελόκηποι (Γηροκομείο)

Σταθμός Μετρό Πανόρμου

Τηλ  21 1012 3176

https://www.facebook.com/Myrtillo/

Το Μύρτιλλο είναι ΚΟΙΝ. ΣΕ.Π (κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση ειδικού σκοπού, το 90% των εργαζομένων της ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες)

 

 

Λίγα λόγια για την Anubis

Oι Εκδόσεις Anubis ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 1991 ως κλάδος της Compupress Α.Ε. και σήμερα έχουν καθιερωθεί μεταξύ των δυναμικότερων ελληνικών εκδοτικών οίκων.

Tα τελευταία χρόνια οι Εκδόσεις Anubis δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στο χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού. Mε αφετηρία την έκδοση των έργων του διάσημου Guy Gavriel Kay και τη συνεργασία της με το εκδοτικό τμήμα της Hasbro, η Anubis κατέχει πλέον εξέχουσα θέση μεταξύ των εκδοτικών οίκων του συγκεκριμένου τομέα.

H προσπάθειά της συνεχίστηκε με την έκδοση ορισμένων κλασικών έργων του χώρου, όπως τα χρονικά του Dune του Frank Herbert, τα βιβλία της σειράς Σανάρα του Terry Brooks και το συγγραφικό έργο του πολυβραβευμένουPeter S. Beagle.

Παρακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις, ο κατάλογος των Εκδόσεων Anubis επεκτάθηκε με τα έργα των σημαντικότερων νέων εκπροσώπων του είδους, όπως η Robin Hobb, ο Terry Goodkind, o David Gemmel, καθώς και με την κυκλοφορία βιβλίων που ανήκουν θεματικά στους κόσμους των Forgotten Realms, Dragonlance και Warcraft.

 

Σημαντικές προσθήκες αποτελούν επίσης τα βιβλία της σειράς «Το τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» του George R. R. Martin, τα πολυβραβευμένα έργα του Dan Simmons Ίλιον, Όλυμπος, Υπερίων και Πτώση του Υπερίωνα, καθώς και το διεθνές best seller «Σογκούν» του James Clavell. Εμπλουτίζοντας περαιτέρω τους τίτλους επιστημονικής φαντασίας, οι Εκδόσεις Anubis εξέδωσαν το 2008 το κλασικό αριστούργημα του Arthur C. Clarke «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος».

 

Από το 2007 οι Εκδόσεις Anubis συνεργάζονται επίσης με την DK Publishing, έχοντας εκδώσει μια σειρά σημαντικών αναλυτικών οδηγών και λευκωμάτων, όπως «Η Εγκυκλοπαίδεια της Marvel Comics», «The Amazing Spider-Man: Ο Απόλυτος Οδηγός», «Η Εγκυκλοπαίδεια του James Bond», «Πολεμιστές: H Tέχνη του Πολέμου ανά τους Αιώνες» κ.ά.

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –