ΛΗΔΑ ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΛΗΔΑ ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

… Τελικά, ελευθερία πρέπει να είναι το ατέρμονο κυνήγι του ονείρου…

Εκείνη η λεπτή κλωστή που συνδέει τον παιδικό, ασυγκράτητο και εμπνευσμένο εαυτό μας με τον συνειδητοποιημένο άνθρωπο που λαχταράμε να γίνουμε.
Αν καταφέρουμε και η κλωστή αυτή δε σπάσει, τότε το εύθραυστο γίνεται πηγή δύναμης.

Και η υπέρβαση των φόβων μας – των φόβων που εμείς οι ίδιοι φορτώνουμε στους εαυτούς μας καθυστερώντας το ταξίδι μας,  είναι αυτή που μάς φέρνει τελικά κοντά στον Άλλον, σε ένα κόσμο που η ευθύνη δεν είναι βάρος αλλά επιλογή κι απελευθέρωση.

Η ηθοποιός, μουσικός, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Λήδα Μανιατάκου παρουσιάζει το 3ο της single με τίτλο “Ελευθερία” σε δικούς της στίχους και μουσική.

Αυτή τη φορά πειραματίζεται με ήχους που συνδέουν την έντεχνη μελωδική pop με το ιρλανδέζικο folk και την progressive house. Συνεργάζεται και πάλι με τον συνθέτη κι ενορχηστρωτή Γιώργο Μπουσούνη (Άμμος, Πρωτοψάλτη, Γαλάνη, Χατζηγιάννης, Δάντης κ.α.) που μαζί με τον Γιώργο Γκίνη υπογράφουν την παραγωγή του κομματιού, το οποίο κυκλοφορεί από την Ammos Music.

 

Παράλληλα με την πολύ επιτυχημένη της πορεία ως ηθοποιός, μουσικός και τραγουδίστρια στην παράσταση  “Γιούγκερμαν” του Δ. Τάρλοου, η Λήδα συνεχίζει τις μουσικές της αναζητήσεις και μας προσκαλεί στην καινούρια της δημιουργική περιπέτεια για να πετάξουμε μαζί της “στον αέρα για τη μεγάλη αλλαγή. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!”

Καλή σας ακρόαση!

Αναζητήστε το τραγούδι “Ελευθερία” σε όλες τις γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή Caja De Musica. Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα φαντασμαγορικό Live, να γίνετε