STUDIO SHOP – BRAND NEW – Off Price

Ποιος είπε ότι για να είσαι μέσα στη μόδα χρειάζονται πολλά χρήματα;

Πιστεύεις ότι η ανανέωση της γκαρνταρόμπας στοιχίζει μία περιουσία;

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός Σπύρος Μουρελάτος
με την Christine Hoogenstein έχουν τις απαντήσεις και δηλώνουν κατηγορηματικά ότι καθένας έχει δικαίωμα στην επιμελημένη εμφάνιση και ότι αυτό πλέον δεν στοιχίζει!
Ο Σπύρος Μουρελάτος με την Christine Hoogenstein ταξίδεψαν στην Ευρώπη και κατάφεραν να φέρουν και στην Ελλάδα τις πιο επώνυμες μάρκες σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές, αλλά παράλληλα να επιλέξουν με πολύ αυστηρά κριτήρια second hand ρούχα σε τιμές που δεν θα μπορείτε να πιστέψετε.
Σ’ έναν υπέροχο χώρο, εύκολα προσβάσιμο στο κέντρο του Παγκρατίου, δημιούργησαν έναν χώρο, το STUDIO SHOP – BRAND NEW – Off Price, Φρύνης 35, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αγοραστή, καλύπτοντας όλα τα βαλάντια.
Φιλοσοφία του Σπύρου Μουρελάτου και  της Christine Hoogenstein είναι ότι όλοι μπορούμε να ακολουθούμε την μόδα και ότι  ανανέωση της γκαρνταρόμπας σημαίνει και ανανέωση της ψυχικής μας διάθεσης.
Στο STUDIO SHOP – BRAND NEW – Off Price, Φρύνης 35 στο Παγκράτι μπορείτε να βρείτε από επώνυμα μπουφάν, παλτό, ζακέτες, φορέματα, πουκάμισα, παντελόνια, φούστες και ό,τι η ένδυση επιτάσσει μέχρι παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ για να έχετε το πιο ολοκληρωμένο ντύσιμο που θα καταπλήξει.
Ένας χώρος που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, στη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει, στον άντρα που δίνει βάρος στην εμφάνισή του, αλλά και στον έφηβο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εκτινάσσεται και ο οικογενειακός προϋπολογισμός.
Ανανέωσε τη διάθεση σου, δώσε σημασία στον εαυτό σου, τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου με τον πιο οικονομικό τρόπο. Μια βόλτα μέχρι το STUDIO SHOP – BRAND NEW – Off Price, Φρύνης 35 στο Παγκράτι αρκεί για να νιώσεις καλύτερα!

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο