THE GUILTIES LIVE!

THE GUILTIES LIVE!
Μία ακόμα ζωνταντή εμφάνιση του συγκροτήματος στη σκηνή του Faust τη Δευτέρα 13 Μαΐου, σε ένα μουσικό ταξίδι από grunge μέχρι Χατζιδάκι και από classic rock μέχρι ρεμπέτικα!

 

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

Ο Πάρις Θωμόπουλος και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής γνωρίστηκαν μέσα από τις μελωδίες του ενός και τους στίχους του άλλου. Στην κιθάρα και την ψυχή του Πάρι, η Grunge συναντάει τον Χατζιδάκι, η classic rock συνδιαλέγεται με τα ρεμπέτικα και τα blues και προκύπτουν μελωδίες αλλόκοτες, ευαίσθητες και ηλεκτρικές. Στο χαρτί του Κωνσταντίνου, ο Ρεμπώ παλεύει με τον Ελύτη και ο Εγγονόπουλος κρατάει συντροφιά στον Μαλαρμέ και τον Μπρετόν και προκύπτουν στίχοι καταραμένοι κι ερωτικοί.

10 χρόνια και κάμποσα τραγουδάκια αργότερα έρχεται η στιγμή όλα αυτά να εκτεθούν στον κόσμο και να αφήσουν πίσω τους τα συρτάρια,τα δωμάτια, τα κορίτσια, τις παρέες και τις παραλίες που τόσα χρόνια έβρισκαν απάγκιο.

Ο Κώστας Λώλος με το βιολί να είναι προέκταση του νου, αλλά και του κορμιού του, είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της εξωτερίκευσης, άλλα και της σύνθεσης αυτής της μπάντας.

Ο Γιώργος Λειβαδάς στα drums κρυψίνους, σιωπηλός και ιδιοφυής χτίζει τις ράγες του ταξιδιού μας.

Ο Διονύσης Μακρής στο ηλεκτρικό βακχικό του μπάσο μοιράζει βάζει θεμέλια στο μουσικό μας κόσμο με μελωδίες χαμηλές σε τόνο και υψηλές σε τέχνη.

Ο Σταμάτης Μαντίκας χάνεται με δύναμη και ιερή μανία ανάμεσα στα πλήκτρα του και προσφέρει νότες βγαλμένες από κάποιο υπόγειο μπάρ του Λος Άντζελες.

Ο Πάνος Τζίμας αγκαλιά με την ερωμένη-ηλεκτρική του κιθάρα άλλοτε χορεύει σε blues ρυθμούς και άλλοτε ασελγεί πάνω της με πάθος σε ψυχεδελικά σόλο.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ημερομηνία: Δευτέρα 13 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 6€ (είσοδος στη συναυλία, χωρίς ποτό)

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο