ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΕΣ – ΜΑΝΟΣ ΣΑΓΚΡΗΣ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» (εκδοχή 2)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΕΣ – ΜΑΝΟΣ ΣΑΓΚΡΗΣ

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
«ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» (εκδοχή 2)

Στίχοι: Μάνος Σαγκρής

Μουσική, Ενορχήστρωση, Ερμηνεία: Γιάννης Μαθές

Λίγο μετά την παρουσίαση του καινούριου τραγουδιού της Άλκηστης Πρωτοψάλτη«Απευθείας στην καρδιά» από το νέο δίδυμο δημιουργών (τραγούδι που ήδη ξεχωρίζει στον «αέρα» του ραδιοφώνου και του διαδικτύου), ο Γιάννης Μαθές,παράλληλα με την προετοιμασία του για την καλοκαιρινή περιοδεία στο πλευρό της κορυφαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας, παρουσιάζει «Το κακό του έρωτα», μια αέρινη και ταυτόχρονα δυναμική επανεκτέλεση του πρωτότυπου τραγουδιού που περιλαμβάνεται στο album «Ανήλικο», σε μουσική δική του και στίχους του Μάνου Σαγκρή.
https://www.youtube.com/watch?v=hE2bwdu_cDc

Τα  ηπειρώτικο στοιχείο, η ελληνικότητα μελωδίας και ερμηνείας, συνδυάζονται με τον ταξιδιάρικο ρυθμό της ηλεκτρακουστικής κιθάρας και τον ιδιαίτερο βαλκανικό τόνο από το τρομπόνι του Στέλιου Μίχα-Εγγλέζου, δημιουργώντας ένα φρέσκο και ξεχωριστό πάντρεμα ηχοχρωμάτων.

Ο συνθέτης και ερμηνευτής Γιάννης Μαθές και ο στιχουργός Μάνος Σαγκρήςαποτελούν τη νέα δυάδα δημιουργών στο ελληνικό τραγούδι, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους. (Β’ βραβείο καλύτερου τραγουδιού από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για το τραγούδι «Οι αιρετικοί» / Πρώτη θέση για το τραγούδι «Παιδί» στο 39ο Φεστιβάλ River Party / To CD «Ανήλικο» στο Top 10 καλύτερων δίσκων για το 2018).

«Το κακό του έρωτα» ακολουθεί την ατμόσφαιρα του album «Ανήλικο», που κινείται σε χρώματα από τη Δύση έως την Ανατολή, εκφράζοντας τη σύγχρονη διάθεση συνύπαρξης ήχων και μουσικών εικόνων διαφορετικής προέλευσης και κουλτούρας.

«Το κακό του έρωτα», θα έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε και ζωνταντά καθώς ο Γιάννης Μαθές, θα βρίσκεται στο πλευρό της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με αφορμή την καλοκαιρινή τους περιοδεία, σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Share:

More Posts

Προσκλήσεις “Προσωπική Συμφωνία”

  Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 13/12 για την παράσταση «Προσωπική Συμφωνία», στείλτε μας μήνυμα και θα λάβετε απάντηση    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ  

Ένα πάπλωμα για τον βασιλιά

Ένα πάπλωμα για τον βασιλιά Μια τρελή κωμωδία γεμάτη τραγούδια όπου ηθοποιοί και γαντόκουκλες ενσαρκώνουν 12 ρόλους επί σκηνής   Από την Ομάδα Ονειρόδραμα στον

Send Us A Message